fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - είναι...φως φανάρι

Συνεργάτης που υλοποίησε: iTk-Tech - Τσαγκάρης Βασίλης

«Με την εφαρμογή PRISMA Win για την Εστίαση όλα έγιναν πιο εύκολα, πιο οργανωμένα με απόλυτο έλεγχο της κουζίνας, του προσωπικού και του ταμείου και με ακόμα πιο γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών. Πραγματικά, δεν μπορώ να φανταστώ πώς δουλεύαμε όλα αυτά τα χρόνια με τα χαρτάκια, ήταν από τις πιο σωστές και σοφές επιλογές για το εστιατόριό μου.

Σας ευχαριστώ για την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει από όλους σας, από την πρώτη μέρα που έγινε η γνωριμία μέχρι και σήμερα.  Η συνεργασία και η εξυπηρέτηση ήταν και είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Ο συνεργάτης της Megasoft κύριος Τσαγκάρης έκανε μία άψογη εγκατάσταση και είναι πάντα άμεσα διαθέσιμος να μας εξυπηρετήσει και να μας βρει λύση σε ό,τι χρειαστούμε σχετικά.»  -Παναγιώτης Φωστιέρης

Η Megasoft διαθέτει ολοκληρωμένη λύση για τον χώρο της εστίασης που καλύπτει ιδανικά όλο το φάσμα των καθημερινών λειτουργιών των επιχειρήσεων του κλάδου ανεξαρτήτως μεγέθους ή μοντέλου λειτουργίας. Café; bar; πολυχώρος; Αλυσίδα ή αυτόνομο κατάστημα; Με τραπέζια, takeaway ή delivery; Οι εφαρμογές της Megasoft διαχειρίζονται αποτελεσματικά και με επιτυχία κάθε τομέα και τμήμα! Τις εφαρμογές PRISMA Win της Megasoft έχουν επιλέξει εκατοντάδες επιχειρήσεις εστίασης σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και είδαν την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση να βελτιώνεται, τους πελάτες να, επιστρέφουν και το κέρδος τους να αυξάνεται!


Οι ανάγκες

fosfanari 4Λίγα μόνο μέτρα από την παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά Άμμος, μία από τις πιο όμορφες παραλίες στο Άνω Κουφονήσι δεσπόζει το διάσημο στους επισκέπτες του νησιού - και όχι μόνο - εστιατόριο είναι...φως φανάρι! Η οικογενειακή επιχείρηση που για περισσότερα από 10 χρόνια φλερτάρει με γεύσεις από τη μεσογειακή και την ιταλική κουζίνα προσφέροντας μια γαστρονομική πανδαισία, αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά όλο τον χρόνο, αφού δε στερεί από τους μόνιμους κατοίκους το φαγητό αξιώσεων, τα γεύματα πολλών αστέρων και τις υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων που προσφέρει. Η ανάγκη για γρήγορη εξυπηρέτηση μεγάλου αριθμού πελατών που κατακλύζουν το κυκλαδίτικο νησί, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, επέβαλαν τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης και την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο 100% και να συνεχίσει το "είναι...φως φανάρι" να είναι μία φωτεινή και μοναδική εμπειρία για τους πελάτες!
Αναλυτικά το εστιατόριο ήθελε:
• Να αναβαθμίσει και να εκσυγχρονίσει τον τρόπο λήψης των παραγγελιών από τα τραπέζια και να καταργήσει τον  χειρόγραφο τρόπο και να εξαλείψει τα λάθη
• Να αυξήσει την ταχύτητα στη λήψη, στην αποστολή και στην εκτέλεση των παραγγελιών
• Να οργανώσει τη κουζίνα και τα παρασκευαστήρια με έλεγχο αποθεμάτων και εκκρεμών παραγγελιών
• Να ελέγξει και να συντονίσει τους σερβιτόρους και το προσωπικό του
• Να έχει σαφή εικόνα του ταμείου και του ημερήσιου τζίρου, καθώς και τον συνολικό έλεγχο της επιχείρησης

 


H λύση

fosfanari7

Στο εστιατόριο εγκαταστάθηκε ολοκληρωμένη λύση ασύρματης παραγγελιοληψίας και διαχείρισης τραπεζιών και αιθουσών που περιλαμβάνει:

- Την εφαρμογή PRISMA Win Restaurant - cafe για τη συνολική παρακολούθηση του εστιατορίου, μέσα από τον έλεγχο και τη διαχείριση: των τραπεζιών, των αιθουσών, των κρατήσεων, της κουζίνας, των παραγγελιών, της αποθήκης, των συνταγών και των αναλώσεων. Η εφαρμογή εγκαταστάθηκε σε touch οθόνη και προσφέρει, μεταξύ άλλων, μία πληθώρα αναφορών και εκτυπώσεων σχετικά με όλους τους τομείς του εστιατορίου, όπως: στατιστικά ανα σερβιτόρο, κινησιμότητα των πιάτων, ώρες αιχμής του καταστήματος, κερδοφορία του καταστήματος και πολλές άλλες πληροφορίες πολύ χρήσιμες στον υπεύθυνο του εστιατορίου "είναι...φως φανάρι" για την καλύτερη οργάνωσή του.

- Την εφαρμογή PRISMA Win Mobile android για τους σερβιτόρους επιτυγχάνοντας γρήγορη και απρόσκοπτη παραγγελιοληψία από τα τραπέζια. H εφαρμογή συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του χρόνου λήψης, αποστολής και προετοιμασίας των παραγγελιών με στόχο την ταχύτατη και χωρίς λάθη εξυπηρέτηση των πελατών. Οι σερβιτόροι έχουν άμεση εικόνα της διαθεσιμότητας της κουζίνας, καταχωρούν με ευκολία τις παραγγελίες και τις αποστέλουν στους εκτυπωτές στην κουζίνα και στο μπαρ για να ξεκινήσει η προετοιμασία των ειδών.

Tο έργο υλοποιήθηκε απο την εταιρία iTk-Tech, εξουσιοδοτημένο και πιστοποιημένο συνεργάτη της Megasoft.

 

Τα οφέλη

-Εξάληψη λαθών κατά την καταχώρηση παραγγελιών
-Ταχύτατη εξυπηρέτηση πελατών
-Καλύτερη οργάνωση της κουζίνας και των κρατήσεων
-Καλύτερη διαχείριση αποθεμάτων
-Οργάνωση και έλεγχος των σερβιτόρων
-Προσέλκυση νέων πελατών μέσα απο τη δυνατότητα εκτέλεσης προωθητικών ενεργειών που προσφέρει η εφαρμογή (ομαδική αποστολή SMS για happy hour, promo κ.ά.)
-Αναβάθμιση της εικόνας του καταστήματος μέσα από την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και σύγχρονου εξοπλισμού
-Γρήγορες και χωρίς λάθη συναλλαγές με τους πελάτες
-Ευχαριστημένοι πελάτες

Ο πελάτης 

fosfanari 6 2

Η μαμά μαγειρεύει με τοπικά βιολογικά φρέσκα προιόντα που καλλιεργεί ο μπαμπάς. Ο γιος σερβίρει τα νόστιμα παραδοσιακά κυκλαδίτικα πιάτα. Η οικογενειακή επιχείρηση στα κουφονήσια, βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από το λιμάνι και 50 μέτρα από την πρώτη παραλία και οι ευωδιές του ξυλόφουρνου και της κατσαρόλας προσκαλούν ντόπιους και τουρίστες να ζήσουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία...

Περισσότερα...

                                                                                                   

Ο συνεργάτης

Capture

 


Η iTk-Tech είναι μια εταιρία παροχής υπηρεσιών και πωλήσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών, δικτυακών συσκευών που ιδρύθηκε το 2013 και εξυπηρετεί  εταιρικούς πελάτες και ιδιώτες. Σε συνεργασία με τη Megasoft η  iTk-Tech διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για την μηχανογράφηση κάθε επιχείρησης, μικρής ή μεγάλης, σε όποιον κλάδο και αν δραστηριοποιείται.

Περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι