fbpx

Case study - Frame Bar Restaurant

Το Bar Restaurant FRAME στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, στην καρδιά της πόλης και της διασκέδασης, αποτελεί την ιδανική πρόταση για ένα απολαυστικό διάλειμμα σε μία έντονη από υποχρεώσεις μέρα!

Η αγαπημένη και σταθερή επιλογή των Τρικαλινών για την έξοδο τους είτε για καφέ, είτε για δροσερά cocktails ξεχωρίζει και για τη μεσογειακή της κουζίνα. Ευφάνταστες και γευστικές δημιουργίες από εκλεκτές πρώτες ύλες προσφέρονται καθημερινά στους θαμώνες και συνοδεύονται από εξαιρετικά κρασιά, μέσα από μια προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία ετικετών απ’ όλο τον κόσμο. 

Το κατάστημα προσφέρει υπηρεσία delivery και παραδίδει άμεσα εκλεκτούς καφέδες, ροφήματα και προσεγμένα πιάτα στον χώρο των πελατών του!

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Βέλτιστη οργάνωση και συντονισμός του προσωπικού για επιτάχυνση της εξυπηρέτησης στα τραπέζια
 • Αυτοματοποίηση της διαδικασίας παραγγελιοληψίας και άμεση αποστολή των παραγγελιών στην κουζίνα
 • Έλεγχος κατανάλωσης των πρώτων υλών
 • Έλεγχος ταμείου
 • Σωστός προγραμματισμός των βαρδιών
 • Διαχείριση του delivery, ειδικά σε ώρες αιχμής

PRISMA Win Restaurant-Cafe: με την επιλογή της εφαρμογής επιτυγχάνεται η συνολική διαχείριση του καταστήματος και η άψογη διεκπεραίωση καθημερινών εργασιών όπως είναι η καταχώρηση των παραγγελιών, η παρακολούθηση και ο έλεγχος των πωλήσεων και του ταμείου, το coaching του προσωπικού, η μέτρηση των αναλώσεων κ.ά. Επιπλέον, με την ενσωματωμένη διαχείριση Delivery διευκολύνεται και επιταχύνεται η διαδικασία των διανομών.

PRISMA Win Mobile: η εφαρμογή εγκαταστάθηκε σε 3 φορητές συσκευές για να εξυπηρετήσει την ασύρματη παραγγελιοληψία από τα τραπέζια.

 • Απόλυτη οργάνωση του καταστήματος σε όλα τα πόστα
 • Εύκολη διαχείριση των τραπεζιών
 • Ταχύτατη εξυπηρέτηση τόσο στους καθήμενους όσο και στις διανομές
 • Παραγγελιοληψία χωρίς λάθη που κοστίζουν σε χρόνο και χρήμα
 • Έλεγχος ταμείου
 • Αποτελεσματική διαχείριση της αποθήκης
 • Πλούσια reports πωλήσεων
 • Σταθερά πρώτο στις προτιμήσεις των πελατών του

Συνεργάτης που υλοποίησε

AKtive Systems - Aggelis-kanistras O.E

Τρίκαλα

Η εταιρία διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής και των αυτοματισμών γραφειου που προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας. Με τις λύσεις PRISMA Win που διαθέτει ως πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft καλύπτει συνολικά και εξειδικευμένα τις μηχανογραφικές ανάγκες κάθε επιχείρησης.
Εκτός από τις εμπορικές και POS εφαρμογές, διαθέτει αναλώσιμα εκτυπωτών και φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, περιφερειακά  Η/Υ, λειτουργικά H/Y, λειτουργικά Server, δικτυακά, καθώς και πλήρη τεχνική υποστήριξη.

FB ΑΚtive Systems

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι