fbpx

Case study - Γαλακτοκομικά Προϊόντα Σύρου ΕΠΕ

Η εταιρία Γαλακτοκομικά Προϊόντα Σύρου ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο τροφίμων από το 1995, προσφέροντας στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα γαλακτοκομικών καθώς, και άλλων τροφίμων όπως αλλαντικά, άλευρα, όσπρια, αναψυκτικά, αρτοποιήματα, παγωτά κ.ά πάντα σε άριστη ποιότητα και προσιτές τιμές.

Η μακροχρόνια συνεργασία της με ισχυρά brands της αγοράς σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της την κατατάσουν στις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο τροφίμων. Η εταιρία αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη καθώς, διαθέτει σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο οχημάτων που εγγυάται έγκαιρη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων - πελατών της και ασφαλή παράδοση των προϊόντων της στο χώρο τους.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Κατάργηση των χειρόγραφων τιμολογίων και αποδείξεων και ανάγκη υιοθέτησης της ηλεκτρονικής τιμολόγησης
 • Συντονισμός και οργάνωση όλων των καθημερινών διαδικασιών και εργασιών της επιχείρησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
 • Ανάγκη για άμεση πληροφόρηση σχετικά με την κατάσταση των παραγγελιών πελατών/ προμηθευτών καθώς και με όλες τους τις συναλλαγές (πληρωμές, υπόλοιπα κ.τ.λ.)
 • Διεξοδική παρακολούθηση των αποθεμάτων της αποθήκης
 • Παρακολούθηση της συνολικής πορείας της επιχείρησης
 • PRISMA Win Maximum Εμπορική Διαχείριση που εγκαταστάθηκε σε 3 θέσεις εργασίας και συνέβαλε αποτελεσματικά στην οργάνωση όλου του εμπορικού κυκλώματος καθώς και στη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Ο επιχειρηματίας έχει στη διάθεσή του μια πληθώρα αναφορών που τον βοηθούν να κατευθύνει με ακρίβεια την επιχείρησή του. 

 • PRISMA Win Γενική Λογιστική: η οποία συνδέθηκε με την εμπορική διαχείριση και πλέον δίνει στον επιχειρηματία μια σωστή και αξιόπιστη εικόνα για τη χρηματοοικονομική κατάσταση της επιχείρησής του.
 • Ταχύτητα, ευχρηστία και ασφάλεια των δεδομένων της επιχείρησης
 • Αυτοματοποίηση στην εκτέλεση των καθημερινών εργασιών
 • Σωστή και ακριβής διεκπεραίωση των παραγγελιών
 • Σωστή οργάνωση του προσωπικού με αποτέλεσμα την αύξηση της αποδοτικότητάς τους
 • Ουσιαστική ενημέρωση για κάθε τμήμα της επιχείρησης, μέσω των αναφορών που παρέχει η εφαρμογή
 • Αξιόπιστη πληροφόρηση για την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης
 • Δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τις επιχειρήσεις - πελάτες που παραλαμβάνουν τα προϊόντα που θέλουν σε άψογη κατάσταση, στη σωστή ποσότητα την κατάλληλη στιγμή!

Συνεργάτης που υλοποίησε

Ερμής Πληροφορική
Σύρος

Η Ερμής Πληροφορική βρίσκεται στην Πλατεία Κανάρη στην Ερμούπολη της Σύρου και από το 1985 δραστηριοποιείται στο εμπόριο Η/Υ και στην παροχή λύσεων μηχανοργάνωσης για τις επιχειρήσεις. Ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Megasoft διαθέτει τις εφαρμογές PRISMA Win που καλύπτουν την Εμπορική και Οικονομική Διαχείριση των επιχειρήσεων, ενώ προσφέρει και υπηρεσίες υποστήριξης των εφαρμογών. Στελεχωμένη από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής έχει μοναδικό σκοπό την πάντα ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της και την κάλυψη των μηχανογραφικών τους αναγκών μέσα από στρατηγικές συνεργασίες.  

ermis-plhroforikh-logo.png

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι