fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Garage Benz

Συνεργάτης που υλοποίησε: Cybertraffic - Κουτρουμπής Γιάννης

"Η εφαρμογή PRISMA Win μας βοήθησε αρκετά στο ξεκίνημα της νέας μας επιχείρησης. Είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα διαχείρισης πελατών και οργάνωσης με πολλές δυνατότητες και σε συνεργασία με την Cybertraffic έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα"

-Κονδύλης Νίκος-

 H επιχείρηση

garage benzΗ Garage Benz είναι ένα εξειδικευμένο συνεργείο για αυτοκίνητα Mercedes-Benz & Smart στην περιοχή της Ηλιούπολης που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους έμπειρους στον χώρο του αυτοκινήτου, με αγάπη και μεράκι για το αντικείμενο. Οι επιχειρηματίες, Μπρας Νίκος και Κονδύλης Νίκος, έδωσαν από την αρχή της λειτουργίας τους έμφαση στη δημιουργία ειλικρινών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους και αυτό τους κάνει να διαφέρουν και να ξεχωρίζουν από την πρώτη μέρα λειτουργίας τους. Το συνεργείο προσφέρει υπηρεσίες αξιόπιστου προληπτικού ελέγχου του οχήματος, καθώς και υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής και διαθέτει πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών για εξασφάλιση της άριστης και απρόσκοπτης λειτουργίας του οχήματος, καθώς και για επιμήκυνση του χρόνου ζωής του. Η γκάμα των υπηρεσιών της Garage Benz περιλαμβάνει μηχανικές, ηλεκτρονικές και ηλεκτρολογικές επισκευές, υπηρεσίες φανοποιίας, βελτιώσεις απόδοσης του κινητήρα, ενώ η παραλαβή και η παράδοση του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει στον χώρο του πελάτη για ακόμα μεγαλύτερη εξυπηρέτηση.

 

Οι ανάγκες και η λύση

Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών τους και με δεδομένη την εμπειρία και την εξειδίκευση που διαθέτουν οι δύο επιχειρηματίες αναζήτησαν ένα αξιόπιστο σύστημα μηχανογράφησης για την άψογη οργάνωση των λειτουργιών του συνεργείου. Έτσι, επέλεξαν τη λύση PRISMA Win Συνεργείο-Ανταλλακτικά της Megasoft, τη λύση που έχουν επιλέξει οι περισσότερες επιχειρήσεις στον κλάδο του Auto-Moto.
Η εφαρμογή διαχειρίζεται τα εισερχόμενα και εξερχόμενα οχήματα του συνεργείου και παρακολουθεί το ιστορικό των οχημάτων, ακόμη και μετά την αλλαγή ιδιοκτήτη με πλήρη καταγραφή των εργασιών και των ανταλλακτικών που έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάθε επίσκεψη του οχήματος στο συνεργείο και θέτει υπενθυμίσεις για μελλοντικές εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν, πχ. επόμενο service κτλ. Διαχειρίζεται τις εγγυήσεις των οχημάτων, τους φακέλους των ασφαλιστικών εταιρειών, τις κάρτες ελέγχου καυσαερίων, καθώς και το αρχείο αντικατάστασης καταλυτικών μετατροπέων βάσει της Φ2/39716/5155.

garage benzΗ διαχείριση και ο έλεγχος μιας αποθήκης ανταλλακτικών με χιλιάδες κωδικούς μπορεί να είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία για μια επιχείρηση που δε διαθέτει αξιόπιστο σύστημα μηχανογράφησης. Η εφαρμογή PRISMA Win διαθέτει μια εύχρηστη διαχείριση αποθήκης με δυνατότητα διαχείρισης απεριόριστων κωδικών ανά είδος για διαφορετικές εφαρμογές (π.χ. κωδικοί Barcode, Εργοστασιακοί Κωδικοί, Κωδικοί Προμηθευτών, Κωδικοί Αντικατάστασης). Ο χειριστής μπορεί να αντιστοιχίσει ομάδες κωδικών μεταξύ τους, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει ως εναλλακτικούς κωδικούς για ένα είδος, καθώς και να ορίσει σε ποια οχήματα έχει εφαρμογή το κάθε ανταλλακτικό ή να κάνει μια γρήγορη αναζήτηση για να δει π.χ. όλα τα φρένα που ταιριάζουν σε συγκεκριμένο μοντέλο οχήματος. 
Ένας συνδυασμός ειδών (υπηρεσιών και ανταλλακτικών) μπορούν να δημιουργήσουν ένα Σετ ειδών με τις τιμές αγοράς τους και τις τιμές χονδρικής και λιανικής, δίνοντας πλήρη εικόνα του κόστους των σετ που εμπορεύεται η επιχείρηση. Με τον τρόπο αυτόν, μια πολύπλοκη και απαιτητική διαδικασία γίνεται απλά και γρήγορα γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο στους υπαλλήλους του συνεργείου.


Την υλοποίηση του έργου, καθώς και τη συνολική μηχανογραφική υποστήριξη της επιχείρησης, ανέλαβε η εταιρεία Cybertraffic, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.

 

Τα οφέλη

shutterstock image 1Η υιοθέτηση της εφαρμογής PRISMA Win Συνεργείο - Ανταλλακτικά δίνει στη Garage Benz τις εγγυήσεις μιας σωστής και σύννομης επιχειρηματικής λειτουργίας, καθώς και μια σειρά από οφέλη στους επιχειρηματίες όπως:
• Άριστη οργάνωση της αποθήκης των ανταλλακτικών
• Διεξοδική παρακολούθηση των service
• Πλήρη εικόνα των οχημάτων των εργασιών που έχουν γίνει
• Γνώση για τα αποθέματα κάθε στιγμή
• Σωστό προγραμματισμό των επόμενων service
• Ευκολία στην τιμολόγηση και εισαγωγή στη εποχή της ηλεκτρονικής τιμολόγησης
• Πλούσια πληροφόρηση που δίνει στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα προκειμένου να σχεδιάσουν τα επόμενα επιχειρηματικά τους βήματα
• Οργάνωση της επιχείρησης και έλεγχο όλων των λειτουργιών!

 

 

O πελάτης

logo garage benz

 

Ο συνεργάτης

NEW LOGO

Στη Garage Benz γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να βρουν ένα αξιόπιστο συνεργείο για το αυτοκίνητό τους. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας αποδείξουμε ότι είμαστε διαφορετικοί! Εμπιστευθείτε μας για τον προληπτικό έλεγχο, τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Περισσότερα...

 

Η Cybertraffic είναι μια σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής που προσφέρει στις επιχειρήσεις προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και διαδικτύου υψηλής ποιότητας. Ως πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης με τις εφαρμογές PRISMA Win

Περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι