fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - cafe ζαχαροπλαστείο "Τάσος"

To café-ζαχαροπλαστείο "Τάσος" στο Πανόραμα επέλεξε PRISMA Win της Megsoft

 H επιχείρηση

tasos zaxaroplasteio

Από το 1977 αποτελεί σταθερή αξία των απαιτητικών του γλυκού, που ψάχνουν γεύσεις γνήσιες και παραδοσιακές στη σύγχρονη, όμως, εκδοχή τους. Ο λουλουδένιος κήπος του προσκαλεί τον επισκέπτη να καθίσει και να γευτεί την εξαιρετική μπουγάτσα Θεσσαλονίκης και τα παραδοσιακά τρίγωνα πανοράματος μαζί με τον καφέ του, ενώ μερικά κουτιά γλυκά για το σπίτι φεύγοντας είναι απαραίτητα! Ο λόγος για το café-ζαχαροπλαστείο Τάσος στο κέντρο του Πανοράματος, που κουβαλά την εμπειρία της παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής τέχνης και την παντρεύει με σύγχρονες παραλλαγές και τεχνοτροπίες πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γλυκό και εμπνευσμένο αποτέλεσμα που εκπλήσσει ευχάριστα σε κάθε επίσκεψη. Διαχρονική και διάσημη σπεσιαλιτέ του τα τρίγωνα πανοράματος που γεμίζονται επιτόπου παρουσία του πελάτη, οι φρεσκότατες πίτες του που εξαφανίζονται λίγο αφότου ξεφουρνιστούν και το μοναδικό παγωτό αρμενοβίλ.

Η απόλαυση των εδεσμάτων του ζαχαροπλαστείου δεν περιορίζεται στην όμορφη αυλή του ή στον εσωτερικό του χώρο αφού το café-ζαχαροπλαστείο Τάσος διαθέτει υπηρεσία delivery. Όσο για εκείνους που θέλουν να κάνουν τη διαφορά και να απογειώσουν γευστικά τις προσωπικές ή επαγγελματικές τους εκδηλώσεις το café-ζαχαροπλαστείο Τάσος διαθέτει υπηρεσία catering που διαπρέπει στα αλμυρά εδέσματα, στο finger food και τις light lunch επιλογές και βέβαια κερδίζει τις εντυπώσεις με την ποικιλία, τη γεύση και την ποιότητα των γλυκών του.

 

Οι ανάγκες και η λύση

tsos zaxaroplasteio2

To café-ζαχαροπλαστείο Τάσος που ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων του και για τις ανώτερες γεύσεις του, δε μπορούσε να υπολείπεται σε επίπεδα εξυπηρέτησης και οργάνωσης. Για τον λόγο αυτόν, επιλέχθηκαν από την επιχείρηση οι εξειδικευμένες λύσεις μηχανογράφησης της Megasoft για χώρους εστίασης. Πιο συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκε η POS εφαρμογή PRISMA Win Restaurant-cafe και η εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας PRISMA Win Mobile (android). Οι δύο εφαρμογές που συνεργάζονται αρμονικά εξασφάλισαν στην επιχείρηση ομαλό workflow. Οι σερβιτόροι υποδέχονται τους πελάτες και καταχωρούν την παραγγελία τους στη mobile εφαρμογή απαντώντας ταυτόχρονα σε τυχόν απορίες για τη σύσταση των ειδών και ελέγχοντας τη διαθεσιμότητα. Όλη η διαθέσιμη πληροφορία στο pda του σερβιτόρου και η άμεση αποστολή των παραγγελιών από τη φορητή συσκευή στους εκτυπωτές του μπουφέ ή του παρασκευαστηρίου κατήργησαν τις άσκοπες μετακινήσεις τους, τα λάθη από κακογραμμένες χειρόγραφες παραγγελίες και εκτόξευσαν την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών στα τραπέζια, αφού οι σερβιτόροι μπορούν να λαμβάνουν πολλές παραγγελίες στη σειρά και ειδοποιούνται από τον μπουφέ όταν αυτές είναι έτοιμες προς σερβίρισμα. Παράλληλα, οι πελάτες που επιθυμούν να αγοράσουν take away εξυπηρετούνται εξίσου γρήγορα και άμεσα μέσω της οθόνης αφής που έχει εγκατασταθεί η POS εφαρμογή PRISMA Win Restaurant-cafe. Επιπλέον, η διαδικασία της τηλεφωνικής παραγγελιοληψίας και του delivery αυτοματοποιήθηκε, αφού η εφαρμογή διαθέτει αναγνώριση εισερχόμενων κλήσεων που κρατά ενημερωμένες καρτέλες πελατών με τα πλήρη στοιχεία τους, με ιστορικό παραγγελιών, καθώς και στατιστικά για κάθε πελάτη. Στο κλείσιμο της βάρδιας κάθε διανομέα, ο επιχειρηματίας γνωρίζει πόσα χρήματα πρέπει να εισπράξει από τον καθέναν για τις παραγγελίες που έχει παραδώσει.


Ο manager του χώρου, μπορεί να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή, με μια ματιά στην οθόνη, πόσα τραπέζια είναι δεσμευμένα, πόσα εξυπηρετούνται, πόσα περιμένουν τον λογαριασμό, τόσο για τον εξωτερικό χώρο της αυλής όσο και για την εσωτερική αίθουσα. Επιπλέον, έχει εικόνα για το πόσοι πελάτες εξυπηρετούνται καθημερινά εντός του καταστήματος και πόσοι παραγγέλνουν delivery, ποιες μέρες και ποιες ώρες το κατάστημα έχει την περισσότερη κίνηση, καθώς ποια είδη του γίνονται ανάρπαστα προσαρμόζοντας ανάλογα την παραγωγή τους. Οι εφαρμογές προσφέρουν πληθώρα στατιστικών αναφορών που δίνουν ουσιαστική και χρήσιμη πληροφορία για τις καθημερινές πωλήσεις, την κατάσταση του ταμείου, την απόδοση του προσωπικού και τα κέρδη συνολικά της επιχείρησης.

 

Το έργο υλοποίησε η εταιρεία Computer World - Ζέλκας Ευριπίδης, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Megasοft, που ανέλαβε και όλη τη μηχανογραφική υποστήριξη της επιχείρησης

 

Τα οφέλη

tasos zaxaroplasteio4

Η ολοκληρωμένη λύση PRISMA Win για την Εστίαση έφερε στο καφεζαχαροπλαστείο Τάσος μια σειρά από οφέλη όπως:


• Έλεγχο και οργάνωση της επιχείρησης
• Γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών χωρίς κουραστικές αναμονές
• Σύννομη λειτουργία χωρίς λάθη που μπορεί να αποδειχθούν επιζήμια για την επιχείρηση
• Ουσιαστική απεικόνιση των Best seller προϊόντων και προσαρμογή της παραγωγής
• Συντονισμό και έλεγχο του προσωπικού με σωστή οργάνωση των βαρδιών κάθε πόστου
• Έλεγχο ταμείου ανά πάσα στιγμή
• Αναβάθμιση της εικόνας του καταστήματος με την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών
• Άψογη εξυπηρέτηση των πελατών που χαίρονται να επισκέπτονται το κατάστημα ξανά και ξανά! 

 

 

 

Ο Πελάτης

 

Ο Συνεργάτης

tasos logo

Το κατάστημα είναι κοντά σας από το 1977. Οι παραδοσιακές γεύσεις και το ευχάριστο περιβάλλον διατηρείται μέχρι και σήμερα. Μπορείτε να συνδυάσετε το πρωινό σας με καφεδάκι και ζεστά χειροποίητα εδέσματα, το μεσημεριανό ή το βραδινό σας μαζί με καλή παρέα και ποτό ή απλά για να δοκιμάσετε ένα από τα εκλεκτά γλυκίσματα παρασκευασμένα από τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Περισσότερα...

 

computer world logo blank

Από το 1998 η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας, μηχανογράφησης, ταμειακές μηχανές, μηχανές γραφείου, αναλώσιμα, τεχνική υποστήριξη Ως εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της Megasoft παρέχουμε εφαρμογές μηχανογράφησης και καλύπτουμε τις ανάγκες σε εμπορικές επιχειρήσεις πάσης φύσεως, καταστήματα λιανικής, franchise, χώρους εστίασης, λογιστικά γραφεία, αλλά και κάθετες αγορές με εξειδικευμένες ανάγκες.

Περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι