fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Καλαμοπλεκτική Σταμπουλής

Η γνωστή εταιρεία Καλαμοπλεκτική Σταμπουλής στις Σέρρες αποτελεί σταθερά για πάνω από 30 χρόνια την πιο αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή σε ψάθινα είδη & είδη εξοχής. Ιδρύθηκε το 1986 από τον κύριο Γεώργιο Σταμπουλή με αρχική δραστηριότητα την επεξεργασία και αξιοποίηση του εγχώριου καλαμιού για πάσης φύσεως κατασκευές και διαμόρφωση εξωτερικών χώρων.

Με το πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκε σε μια σύγχρονη τυποποιημένη μονάδα με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και δημιούργησε ισχυρές συνεργασίες με μεγάλα τουριστικά καταλύματα σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Η πολυετής εμπειρία, η προσήλωση στην εντατική δουλειά και η άριστη εκπαίδευση των ανθρώπων της εγγυώνται την παροχή καινοτόμων, λειτουργικών και προσιτών λύσεων στους πελάτες της.

Η έμφαση στην ποιότητα και η σωστή επιλογή των πρώτων υλών είναι έννοιες άμεσα συνυφασμένες με την επιχείρηση Καλαμοπλεκτική Σταμπουλής που κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις κάθε επαγγελματία.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Καθυστερήσεις στην τιμολόγηση ιδιαίτερα σε μέρες και ώρες αιχμής
 • Συμμόρφωση της επιχείρησης στα νέα δεδομένα και σε όσα ορίζουν τα ηλεκτρονικά βιβλία της Α.Α.Δ.Ε. και το Mydata
 • Ανάγκη για καλύτερη οργάνωση όλων των καθημερινών εργασιών, ώστε να αξιοποιείται ο χρόνος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
 • Καλύτερη παρακολούθηση της αποθήκης, ώστε ο επιχειρηματίας να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή το διαθέσιμο απόθεμα
 • Ανάγκη για συγκέντρωση όλης της πληροφορίας σε μια αξιόπιστη βάση δεδομένων για να είναι διαθέσιμη κάθε στιγμή με αυτόματο τρόπο και να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος στην αναζήτηση

PRISMA Win Maximum Εμπορική Διαχείριση: που εγκαταστάθηκε στην επιχείρηση Καλαμοπλεκτική Σταμπουλής και έδωσε τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη κύριο Γεώργιο Σταμπουλή να παρακολουθεί όλη την εμπορική δραστηριότητα από την πρώτη επαφή με τον πελάτη, την παραγγελία του μέχρι την τιμολόγηση και την after sales εξυπηρέτησή του για τη διατήρηση της άψογης σχέσης. Επιπλεόν, ο επιχειρηματίας μέσα από την εφαρμογή του έχει όλες τις απαντήσεις με ακρίβεια και αδιαμφισβήτητα στοιχεία που του δίνουν τα δεδομένα που καταχωρούνται καθημερινά και του εξασφαλίζουν τη λήψη σωστών αποφάσεων.

 • Ταχύτητα στη διαδικασία έκδοσης των τιμολογίων
 • Σύννομη λειτουργία βάσει των απαιτήσεων του Mydata
 • Ευκολία στη καταχώρηση, την αναζήτηση και την επεξεργασία όλων των δεδομένων με λίγα μόνο κλικ
 • Σωστή και γρήγορη διεκπεραίωση των παραγγελιών
 • Συντονισμός στην εκτέλεση όλων των καθημερινών εργασιών της επιχείρησης
 • Οργανωμένη αποθήκη και άμεση ενημέρωση για το ακριβές στοκ
 • Ευχαριστημένοι πελάτες που παραλαμβάνουν το προϊόν που θέλουν σε άριστη ποιότητα και στον σωστό χρόνο!

Συνεργάτης που υλοποίησε

Μπουντουρίδης Θ. Ε.Ε.
Ηράκλεια, Σέρρες

Mια εταιρεία με μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της είναι έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας. Ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Megasoft βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της προσφέροντάς τους τις καλύτερες δυνατές λύσεις μηχανογράφησης.

X-Veil

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι