fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Το Καράβι του Σχοινιά

Συνεργάτης που υλοποίησε: Exabit

" Σήμερα αν ένα μαγαζί δεν έχει εργαλεία παραγγελιοληψίας δεν μπορεί να δουλέψει. Ξεχνάμε τον παλιό τρόπο και προσαρμοζόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις. Αυτό που κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε όλα τα συστήματα παραγγελιοληψίας είναι η φερεγγυότητα. Τις μέρες που έχεις 2000 ανθρώπους στο μαγαζί σου δε  χρειάζεσαι απλά ένα σύστημα παραγγελιοληψίας, αλλά ένα αξιόπιστο σύστημα. Γι' αυτό αν και δοκιμάσαμε και άλλες λύσεις, καταλήξαμε στο PRISMA Win!"
- Μανιάτης Μπάμπης-

 

Η επιχείρησηUntitled design 64 lowres

Σε ένα σαγηνευτικό περιβάλλον, ανάμεσα σε μεγάλους καταπράσινους φοίνικες, με θέα τα γαλάζια νερά του Ευβοϊκού, βρίσκεται το Καράβι του Σχοινιά. Πρόκειται για έναν παραθαλάσσιο πολυχώρο αναψυχής 30 στρεμμάτων, που συνδυάζει την άνεση με την προσεγμένη αισθητική και την προσιτή πολυτέλεια. Ο χώρος διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις για water και beach sports, με σχολή windsurfing και 6 γήπεδα beach volley τα οποία φιλοξενούν Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά ακόμα και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται το εστιατόριο και το πασίγνωστο beach bar. Το Καράβι του Σχοινιά αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό διασκέδασης, αφού προσφέρει στους επισκέπτες του μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με καλό φαγητό και ποτό, αλλά και αθλητικές δραστηριότητες. Επιπρόσθετα, η βραβευμένη για 15 συνεχόμενα έτη με “Γαλάζια Σημαία” παραλία του με τα πεντακάθαρα και κρυστάλλινα νερά αποτελεί ασφαλή και ποιοτική επιλογή για τους λουόμενους.

Οι ανάγκες & η λύση

Το Καράβι του Σχοινιά αποτελεί, χρόνια τώρα, πόλο έλξης επισκεπτών και είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής. Η σωστή οργάνωση και διαχείριση όλων των τμημάτων της επιχείρησης, καθώς και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, ήταν βασική ανάγκη για τους επιχειρηματίες ιδιαίτερα τους μήνες με αυξημένη κίνηση, αφού έπρεπε να ανταποκριθούν και να εξυπηρετήσουν έναν μεγάλο αριθμό πελατών καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας! Η ανάγκη αυτή καλύφθηκε με την επιλογή των εφαρμογών PRISMA Win της Megasoft και ο στόχος για γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση επετεύχθη!

Στην επιχείρηση εγκαταστάθηκε η POS εφαρμογή PRISMA Win Restaurant – cafe που κάνει τη δουλειά του manager ακόμα πιο εύκολη, αφού στην οθόνη μπορεί και βλέπει το πλάνο των ελεύθερων και των δεσμευμένων τραπεζιών καθώς και ποιες ξαπλώστρες/ομπρέλες είναι διαθέσιμες. Επιπλέον, η εφαρμογή δίνει στον επιχειρηματία ξεκάθαρη εικόνα για: τις αναλώσεις, τη διαθεσιμότητα των πιάτων, την κίνηση των ειδών, τις βάρδιες του προσωπικού, τις κρατήσεις, τις προτιμήσεις των πελατών, τις πωλήσεις, το ταμείο κ.ά.

Επιπλέον, η λύση περιλαμβάνει 4 pda με λειτουργικό Android, στα οποία έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή PRISMA Win Mobile. Με τη Mobile εφαρμογή της Megasoft για την ασύρματη παραγγελιοληψία η επιχείρηση πέτυχε την γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, αφού ο σερβιτόρος έχει πάντα στη φορητή συσκευή του όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται, όπως το μενού, τις διαθεσιμότητες, τις κρατήσεις, ενώ η εφαρμογή συνεχίζει να δουλεύει ακούραστα και να λαμβάνει τις παραγγελίες και τις προτιμήσεις των πελατών.

 

Τα οφέληUntitled design 65


Με την υιοθέτηση των εφαρμογών PRISMA Win, το Καράβι του Σχοινιά έλαβε μια σειρά από οφέλη όπως: 
• Εκτόξευση της ταχύτητας της παραγγελιοληψίας και εξάλειψη των λαθών
• Ταχύτητα στην έκδοση αποδείξεων
• Άψογη οργάνωση κουζίνας, μπουφέ και bar
• Απλότητα και ευκολία στη διαχείριση των κρατήσεων
• Καλά συντονισμένο workflow ειδικά σε μέρες με αυξημένη επισκεψιμότητα
• Σωστός έλεγχος αποθεμάτων και πρώτων υλών
• Οργάνωση και έλεγχος βαρδιών
• Πλήρης έλεγχος του προσωπικού και της ταμειακής κατάστασης
• Ακριβή και μετρήσιμα αποτελέσματα από τα οποία ο επιχειρηματίας μπορεί να αντλήσει χρήσιμα συμπεράσματα για τη κερδοφορία και τη γενικότερη πορεία της επιχείρησής του
• Πλήρως ευχαριστημένοι πελάτες που επιστρέφουν!

 

 

Ο πελάτης

   
karavi logo header

Το Καράβι του Σχοινιά είναι ένας παραθαλάσσιος χώρος αναψυχής 30 στρεμμάτων με 100 μέτρα πρόσοψη στη θάλασσα και ιδιωτικό πάρκινγκ 1.500 θέσεων με σκίαση. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται εστιατόριο και beach bar, καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις με Σχολή windsurfing και γήπεδα beach volley. Η παραλία του είναι μια όμορφη και οργανωμένη αμμουδιά με ομπρέλες, ξαπλώστρες και θαλάσσια σπορ. 
Περισσότερα...                    
 

Ο συνεργάτης

 

exabit new white

Μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης και υποστήριξης στις επιχειρήσεις. Οι λύσεις αυτές περιλαμβάνουν την επιλογή της κατάλληλης εφαρμογής και την προμήθεια του πιο σύγχρονου και αξιόπιστου εξοπλισμού. Με τις λύσεις που παρέχει ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Megasoft με τις εφαρμογές PRISMA Win καλύπτει συνολικά τις μηχανογραφικές ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Περισσότερα...
Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι