fbpx

Case study - ΚΟΦΙΝΑΣ Προκατασκευασμένα Σπίτια

ΚΟΦΙΝΑΣ Προκατασκευασμένα Σπίτια

Η Κοφινάς Α.Ε. αποτελεί εγγύηση στην κατασκευή προκατασκευασμένων σπιτιών. Η εταιρεία Κοφινάς ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό να καλύψει την ανάγκη των πελατών για υπερσύγχρονες κατοικίες που παραδίδονται γρήγορα, υπερτερούν σε ποιότητα συγκριτικά με τις συνήθεις και διαθέτουν ελκυστική τιμή.

Η εταιρεία Κοφινάς με 44 χρόνια εμπειρίας, επιτυχημένης πορείας και καινοτομίας κατασκευάζει εξαιρετικά σπίτια με άνετους και λειτουργικούς χώρους υψηλής αισθητικής και φυσικά με αδιαπραγμάτευτη οικολογική επιλογή των υλικών. Εισάγει διαρκώς πρωτοποριακά στοιχεία που αναγνωρίζονται από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες της, ενώ πιστοποιούνται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Επιπλέον, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων από prokat, έτοιμα να ανταποκριθούν σε κάθε γούστο και απαίτηση. Την πλούσια γκάμα της εταιρίας συμπληρώνουν οι επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Το πολυάριθμο προσωπικό της επιχείρησης εξελίσσεται και ενημερώνεται διαρκώς για τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και προχωρά στην κατασκευή σπιτιών που όχι μόνο στεγάζουν τις ανάγκες, αλλά διαμορφώνουν και προάγουν νέα αισθητικά κριτήρια.

Με ισχυρό δίκτυο αντιπροσώπων σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες και παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογικής στάθμης, η επιχείρηση Κοφινάς αποτελεί το κέντρο αναφοράς στην κατασκευή κατοικιών με την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Ανάγκη για περισσότερη οργάνωση
 • Φορολογική συμμόρφωση με τα νέα δεδομένα (Mydata & ηλεκτρονικά βιβλία Α.Α.Δ.Ε.)
 • Συγκέντρωση όλων των λειτουργιών σε ένα ενιαίο σύστημα μηχανογράφησης
 • Σύστημα καταγραφής και επεξεργασίας δεδομένων
 • Αυτοματοποίηση της διαδικασίας των παραγγελιών
 • Απλοποίηση της απογραφής
 • Μείωση χρόνου στη διαχείριση της αποθήκης και αυτοματοποιημένη πληροφόρηση για μείωση αποθεμάτων
 • Άμεση και ακριβής πληροφόρηση για τα υπόλοιπα πελατών - προμηθευτών
 • Ανάγκη για συστηματική παρακολούθηση της χρηματοοικονομικής και λογιστικής θέσης της επιχείρησης

Η εφαρμογή PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση που εγκαταστάθηκε στην επιχείρηση Κοφινάς ΑΕ συνέβαλε στην άριστη παρακολούθηση όλου του εμπορικού κυκλώματος (πελάτες, προμηθευτές, πωλήσεις, αγορές κ.α.). Επιπρόσθετα, επιλέχθηκαν τα module: Συναλλαγές Εξωτερικού που κάλυψε τις ανάγκες της επιχείρησης για διαχείριση φακέλου και κοστολόγησης εισαγωγών και Διαχείριση Έργων - Κέντρα Κόστους για να προσφέρει μια διεξοδική παρακολούθηση των έργων που αναλαμβάνει η επιχείρηση και την εξέλιξή τους. Η ανάγκη για εύκολη απογραφή της αποθήκης και η δυνατότητα άμεσης αποστολής των πληροφοριών στο back office καλύφθηκε από την SaaS εφαρμογή  PRISMA Win LiveΕπιπλέον, με την εμπορική διαχείριση συνδέθηκε η Γενική Λογιστική της Megasoft και, πλέον, ο  επιχειρηματίας έχει ακριβή και αξιόπιστη εικόνα για τη χρηματοοικονομική θέση της επιχείρησής του.

 • Βελτίωση στην οργάνωση και την επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων μέσω των αυτοματοποιημένων διαδικασιών
 • Σύννομη και εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σύμφωνα με τα όσα ορίζουν τα ηλεκτρονικά βιβλία της Α.Α.Δ.Ε.
 • Απλοποίηση της διαδικασίας έκδοσης των παραστατικών
 • Πάντα ενημερωμένη αποθήκη με το ιδανικό απόθεμα
 • Γρήγορη και σωστή απογραφή
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία στη διαχείριση συναλλαγών του εξωτερικού
 • Καλύτερη διαχείριση των δαπανών και σωστός προγραμματισμός πληρωμών
 • Επιτάχυνση στην παράδοση έργων
 • Απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών με έργα που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους!

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι