fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Κρεατεμπορική Μυκόνου «Ο Κόκορας»

Συνεργάτης που υλοποίησε: κομβος πληροφορικη - Παρασκευάς Ελευθέριος & ΣΙΑ ΟΕ - Τήνος

“Η ανάγκη για ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και ο εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων μας με πολλούς νέους κωδικούς, μας ώθησε στην εγκατάσταση των εφαρμογών PRISMA Win για την οργάνωση των λιανικών πωλήσεων στα καταστήματά μας. Πλέον, η εξυπηρέτηση γίνεται γρήγορα, εύκολα και χωρίς λάθη και εμείς έχουμε πλήρη εικόνα των αποθεμάτων μας. Η τεχνική υποστήριξη από την εταιρεία κομβος πληροφορικη, συνεργάτη της Megasoft, είναι άψογη και φροντίζει πάντα να μας λύνει κάθε απορία και να μας δείχνει τρόπους για το πώς μπορούμε να οργανώσουμε καλύτερα τα καταστήματά μας"


-Κολάγκης Ελευθέριος

 

kreatemporikh mykonouΤο 2008 η Κρεατεμπορική Μυκόνου «ο Κόκορας», ανοίγει το πρώτο κατάστημα λιανικής στην Άνω Μερά Μυκόνου, με σκοπό να εφοδιάσει τα νοικοκυριά με διαλεγμένα κρέατα και κρεατοπαρασκευάσματα άριστης ποιότητας από αξιόπιστες κτηνοτροφικές μονάδες από όλη την Ελλάδα. 4 χρόνια αργότερα, η αυξημένη ζήτηση για ποιοτικό κρέας οδηγεί στη δημιουργία του δεύτερου υποκαταστήματος λιανικής στην Αργύραινα Μυκόνου και λίγο αργότερα σε τρίτο υποκατάστημα, που επικεντρώνεται στη χονδρική πώληση κρεάτων και στην τροφοδοσία των εστιατορίων και ψητοπωλείων του νησιού. Ο σεβασμός στον πελάτη (ιδιώτη και επαγγελματία) και η επιλεκτική διαλογή των κρεάτων που προσφέρει, έχει εδραιώσει την επιχείρηση στη συνείδηση των καταναλωτών και αποτελεί πρώτη επιλογή όταν πρόκειται για εκλεκτά προϊόντα κρέατος. Η Κρεατεμπορική Μυκόνου, εμπλουτίζει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, προσφέροντας τους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία κρεατικών και χειροποίητων σκευασμάτων, βασισμένα σε παραδοσιακές αλλά και πιο μοντέρνες συνταγές για όσους ψάχνουν να δοκιμάσουν νέες κρεατοφαγικές εμπειρίες.

Η λύση στις ανάγκες

Η αυξημένη κίνηση στα καταστήματα λιανικής της επιχείρησης δημιούργησε την ανάγκη για γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών, χωρίς αναμονές και λάθη που μπορεί να προκύψουν σε μέρες και ώρες αιχμής. Η υιοθέτηση ενός ολοκληρωμένου μηχανογραφικού συστήματος ήταν μονόδρομος για την οργάνωση των λιανικών πωλήσεων και για την επιτάχυνση της εξυπηρέτησης, αφού με την οθόνη αφής και τη χρήση του barcode scanner για την έκδοση των αποδείξεων αυτοματοποιήθηκε η διαδικασία της πώλησης.
Παράλληλα, σε μια αγορά που συνεχώς εξελίσσεται, ο κύριος Κολάγκης φρόντισε ο "Κόκορας" να πρωτοστατεί επενδύοντας σε ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε επαγγελματικό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Έτσι, για τη μηχανογράφηση της επιχείρησής του επέλεξε τις εφαρμογές PRISMA Win Retail της Megasoft. Οι εφαρμογές είναι σχεδιασμένες ειδικά για τις επιχειρήσεις που κάνουν εντατική λιανική πώληση και καλύπτουν τις απαιτήσεις των καταστημάτων για γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση μεγάλου αριθμού πελατών στον ελάχιστο χρόνο, εκμηδενίζουν τα λάθη στην έκδοση των αποδείξεων, διαθέτουν εύχρηστους καταλόγους ειδών με ευδιάκριτες απεικονίσεις στα κουμπιά για κάθε κατηγορία είδους και παρακολουθούν με απόλυτη ακρίβεια τα οικονομικά μεγέθη της επιχείρησης (τζίρους ημέρας, ταμειακή κατάσταση ανά βάρδια, πωλήσεις ανά ημέρα και ώρα για επιλεγμένες περιόδους κ. ά). Οι POS εφαρμογές συνεργάζονται άψογα με τα ζυγιστικά συστήματα τα οποία εκτυπώνουν ετικέτες Barcode με όλη την απαιτούμενη πληροφόρηση για τη ζύγιση και το είδος του κρέατος.

Για την ολοκληρωμένη παρακολούθηση λιανικών και χονδρικών πωλήσεων, οι POS εφαρμογές της Megasoft έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν με τις εμπορικές εφαρμογές PRISMA Win προσφέροντας ένα πλήρες σύστημα back office και front office. Τέλος, οι εφαρμογές καλύπτουν τις απαιτήσεις των πρόσφατων νομοθετικές διατάξεων για την αγορά του κρέατος (ν. 4492/2017).

Τη λύση υλοποίησε και υποστηρίζει ο εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft κομβος πληροφορικη

Με τις εφαρμογές PRISMA Win Retail στα καταστήματά της, η Κρεατεμπορική Μυκόνου "ο Κόκορας", πέτυχε:
• Σύννομη λειτουργία ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του ν.4492/2017 που προβλέπει την υποχρεωτική αναγραφή της προέλευσης, του είδους και του βάρους, της αξίας και της τιμής μονάδας του κρέατος στα παραστατικά λιανικής, καθώς και την έκδοση και τήρηση μηνιαίου δελτίου αναφοράς «Ζ».
• Οργάνωση και εξυπηρέτηση των λιανικών και των χονδρικών πωλήσεων
• Ταχύτητα στην εξυπηρέτηση μεγάλου όγκου πελατών και κατάργηση των αναμονών
• Εξάλειψη χειριστικών λαθών με τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες
• Έλεγχο ταμείου και όλων των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησης
• Σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις μέσα από τα πλούσια στατιστικά στοιχεία για την κίνηση των ειδών και για τις προτιμήσεις των πελατών
• Αναβάθμιση της εικόνας του καταστήματος μέσα από την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών
• Απόλυτα ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες!

 

Ο συνεργάτης

LOGO light blue mono komvos

Μηχανογράφηση επιχειρήσεων, εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων σε κάθετες αγορές, σύγχρονα ταμειακά συστήματα, μεγάλες εγκαταστάσεις ασύρματων & ενσύρματων δικτύων υπολογιστών είναι μερικές από τις δραστηριότητες της κομβος πληροφορικη.
Υποστηρίζει σημαντικές επιχειρήσεις της Τήνου, της Μυκόνου και της Σύρου με εξειδίκευση τις ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης στον κλάδο της εστίασης.
 
   
Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι