fbpx

Case study - Κρεατούπολη

Συνεργάτης που υλοποίησε: Mega Support

Με την εφαρμογή PRISMA Win για τις λιανικές πωλήσεις βελτιώσαμε αισθητά τον χρόνο εξυπηρέτησης των πελατών μας και επιταχύναμε την τιμολόγηση και την έκδοση των αποδείξεων στο ταμείο. Επίσης, είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία αφού έχουμε άμεση υποστήριξη όταν τη χρειαζόμαστε.

-Βασίλαρος Πάρις-

 

Για τους λάτρεις του καλού και ποιοτικού κρέατος και των ιδιαίτερων και γευστικών κρεατοσκευασμάτων, η Κρεατούπολη στο Π. Φάληρο αποτελεί must επιλογή και ένα σταθερό σημείο αναφοράς!

Με 25χρoνη εμπειρία στη χονδρική πώληση τροφίμων και με άριστη γνώση της ποιότητας των κρεάτων, ο κύριος Βασίλαρος Μιχάλης προχώρησε στη δημιουργία ενός σύγχρονου και μοντέρνου καταστήματος λιανικής το οποίο αναδεικνύει και προωθεί τον σεβασμό προς τον καταναλωτή και την επιθυμία του για αναβαθμισμένα και μοναδικά προϊόντα.

 

Meat & more

Σήμερα, που περισσότερο από ποτέ οι καταναλωτές ψάχνουν την ποιότητα στη γεύση, αλλά πάντα σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές, η Κρεατούπολη εξασφαλίζει τα πιο αγνά κρέατα, παραδοσιακά προϊόντα και προϊόντα delicatessen και τα φέρνει στην πόρτα των πελατών της με ένα μόνο τηλεφώνημα, απαλλάσσοντάς τους από το άγχος του χρόνου αγοράς! Με μία μεγάλη γκάμα προϊόντων ανώτερης ποιότητας σε νωπά κρέατα, αλλαντικά, σάλτσες, κατεψυγμένα, όσπρια, λάδια, ζυμαρικά κ.ά. η Κρεατούπολη εξυπηρετεί καθημερινά έναν πολύ μεγάλο αριθμό πελατών και ανταποκρίνεται άψογα στις απαιτήσεις τους ως προς τη γκάμα και τη ποικιλία τους.

 

Η λύση στις ανάγκες & τα οφέληkreatoupolh esoteriko msupport

Η αύξηση του πελατολογίου και η ανάγκη για βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, οδήγησαν τον κύριο Βασίλαρο Μιχάλη να υιοθετήσει τις νέες τεχνολογίες για τη διαχείριση και τον έλεγχο της επιχείρησής του και έτσι επέλεξε την ολοκληρωμένη λύση PRISMA Win για τις λιανικές πωλήσεις, τις διανομές αλλά και την παρακολούθηση της αποθήκης του.

Με τη λύση της Megasoft η επιχείρηση του κυρίου Βασίλαρου πέτυχε:

 • απόλυτη συμμόρφωση με τα όσα ορίζει ο Ν. 4492/2017 για την αναγραφή της προέλευσης του κρέατος στις αποδείξεις και την έκδοση μηνιαίας εκτύπωσης δελτίου αναφοράς Ζ.
 • μείωση κόστους λειτουργίας
 • πλήρη έλεγχο των αποθεμάτων και πάντα διαθέσιμο προϊόν στις σωστές ποσότητες
 • την εξαγωγή στατιστικών ανά περίοδο (π.χ. Πάσχα) για τα πωλούμενα είδη
 • άψογη και γρήγορη διαχείριση των διανομών, με αναγνώριση κλήσεων και πλήρες ιστορικό πελάτη
 • ταχύτητα στο ταμείο και στην έκδοση αποδείξεων με τη χρήση της οθόνη αφής και του barcode scanner
 • σαφέσταση πληροφόρηση και πλήρες ιστορικό συναλλαγών με τους πελάτες (παραγγελίες, υπόλοιπα κ.τ.λ.)
 • γρήγορες και χωρίς λάθη συναλλαγές
 • καλύτερη οργάνωση και έλεγχο όλων των τομέων και των λειτουργιών της επιχείρησης, καθώς και του ταμείου
 • αναβάθμιση της επιχείρησης με τη χρήση νέων τεχνολογιών
 • σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις μέσα από τη βάση συνεχούς πληροφόρησης και πλούσιων στατιστικών που προσφέρει η εφαρμογή
 • επιτάχυνση της ανάπτυξης

 
 

Ο πελάτης

 

Ο συνεργάτης

kreatoupoli


Η Κρεατούπολη στο παλαιό Φάληρο αποτελεί μια must επιλογή για τους λάτρεις του καλού και ποιοτικού κρέατος. Με μια μακροχρόνια πορεία 25 ετών προωθεί τον σεβασμό προς τον καταναλωτή και την επιθυμία του για αναβαθμισμένα και μοναδικά προϊόντα.

Περισσότερα...

 

 

Mega Support

H Mega Support είναι μία ομάδα νέων ανθρώπων με μακρόχρονη πορεία στον χώρο της πληροφορικής. Με τις λύσεις software και hardware που παρέχουμε ως εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της Megasoft, καλύπτουμε τις μηχανογραφικές ανάγκες των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας.

Περισσότερα...

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι