fbpx

Case study - Lia Hair and Beauty Salon

Το κομμωτήριο Lia Hair & Beauty Salon βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Πετρούπολης λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική της πλατεία, επί της οδού Αθανασίου Διάκου και είναι ιδιαιτέρως γνωστό για τα υψηλά του standards στις τεχνικές, στις κομμώσεις και στις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες του. Το έμπειρο προσωπικό του δημιουργεί με μεράκι και ταλέντο τις πιο ξεχωριστές κομμώσεις τόσο για τις καθημερινές εμφανίσεις των πελατών του, όσο και για τις εμφανίσεις τους στις πιο σημαντικές και ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους!  

Από το 2015 που ξεκίνησε τη λειτουργία του έως και σήμερα, αποτελεί μια ασφαλή και σίγουρη επιλογή για όλους εκείνους που αναζητούν τις πιο μοντέρνες τάσεις της κομμωτικής τέχνης, τα πιο ξεχωριστά trends και τη φροντίδα των πιο αξιόπιστων και επώνυμων προϊόντων της αγοράς.

Η ομάδα του Lia Hair and Beauty Salon ειδικεύεται στις σύγχρονες τεχνικές κουρέματος και βαφής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάδειξη του σωστού στυλ μελετώντας πάντα τα χαρακτηριστικά, την προσωπικότητα και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Επιπλέον, παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές φροντίδας, ευρεία γκάμα υπηρεσιών για κάθε απαίτηση και προϊόντα περιποίησης μαλλιών για κάθε τύπο και κάθε ανάγκη.

Το Lia Hair and Beauty Salon στεγάζεται σε έναν μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο που, σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα και την αστείρευτη έμπνευση του προσωπικού του, χαρίζει στους πελάτες του μια ανεπανάληπτη εμπειρία ομορφιάς.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Μετάβαση από τον παραδοσιακό χειρόγραφο τρόπο στον ηλεκτρονικό και εναρμόνιση με την ανταγωνιστική αγορά
 • Απόλυτη οργάνωση και διαχείριση της Reception μέσα από τη διεξοδική παρακολούθηση και τον συντονισμό των ραντεβού και του προσωπικού
 • Καταχώρηση όλων των πληροφοριών των πελατών με σκοπό την εύκολη και γρήγορη ανεύρεσή τους
 • Βελτίωση της ταχύτητας εξυπηρέτησης
 • Αναλυτική εικόνα για το σύνολο των καθημερινών εργασιών της επιχείρησης

PRISMA Win Διαχείριση Κομμωτηρίου

Στο κομμωτήριο Lia Hair and Beauty Salon εγκαταστάθηκε το εξειδικευμένο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης που συνέβαλε αποτελεσματικά στην οργάνωση όλου του εμπορικού κυκλώματος. Μέσα από την εφαρμογή η επιχειρηματίας, κυρία Λία Καρατενίσογλου διαχειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη Reception της, αφού καταγράφονται αυτόματα όλες οι εργασίες της ημέρας ανά ραντεβού πελάτη και ανά συνεργάτη.

 • Ταχύτητα και ευκολία στην εκτέλεση όλων των εργασιών της επιχείρησης
 • Εξοικονόμηση χρόνου μέσα από τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες
 • Απλοποίηση στην καταχώρηση των ραντεβού χωρίς λάθη
 • Αρμονική συνεργασία του προσωπικού μέσω της εφαρμογής και αύξηση της αποδοτικότητάς τους
 • Άμεση εξυπηρέτηση των πελατών με την πλούσια πληροφόρηση που υπάρχει συγκεντρωμένη μέσα στο πρόγραμμα και αφορά το ιστορικό τους, τα ραντεβού τους, τις θεραπείες τους κ.ά.
 • Δημιουργία πιστών-φίλων πελατών που επιστρέφουν πάντα με χαμόγελα!

Συνεργάτης που υλοποίησε

Αιχμή Πληροφορική
Περιστέρι

Μια σύγχρονη εταιρεία που παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών και μία πλούσια γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για τη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων λύσεων, πάντα, στην ΑΙΧΜΗ της τεχνολογίας από έμπειρα στελέχη που δραστηριοποιούνται στον χώρο της πληροφορικής 15 και πλέον έτη. Ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Megasoft, διαθέτει τις εφαρμογές PRISMA Win που καλύπτουν την Εμπορική και Οικονομική Διαχείριση των επιχειρήσεων, καθώς και ένα μεγάλο αριθμό κάθετων αγορών

AIXMIPL.GR

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι