fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Μιγδισιάν Κάρολος Ε.Ε.

Συνεργάτης που υλοποίησε: Δημητρέλιας Ανδρέας

"Η Μegasoft εξυπηρετεί πλήρως τις απαιτήσεις μιας σύγχρονης επιχείρησης στο κομμάτι της τιμολόγησης, καθώς είναι εύχρηστο και λειτουργικό παρέχοντας περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με άλλα προγράμματα καθιστώντας το, έτσι, ένα από τα πιο αξιόπιστα στον εργασιακό χώρο."
-Μιγδισιάν Κάρολος-

 

H επιχείρησηspices

Η Εταιρία ΜΙΓΔΙΣΙΑΝ Κάρολος ΕΕ ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο τους καφέδες & τα μπαχαρικά στη πόλη του Βόλου. Μέσα από τα 30 χρόνια σκληρής προσπάθειας και συνεχών επενδύσεων κατάφερε να επεκταθεί και σε άλλα είδη τροφίμων. Σήμερα λειτουργεί σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με αυτοματοποιημένα συστήματα επεξεργασίας και συσκευασίας στην Α' βιομηχανική περιοχή του Βόλου και διαθέτει στην ευρύτερη αγορά της Θεσσαλίας μια μεγάλη ποικιλία μπαχαρικών, καρυκευμάτων, ξηρών καρπών, παραδοσιακών ζυμαρικών, αποξηραμένων φρούτων και αρωματικών φυτών. Διαθέτει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων στα οποία μπορεί κανείς να βρει τα προϊόντα που επεξεργάζεται και συσκευάζει, καθώς προμηθεύει πολλούς χώρους εστίασης(εστιατόρια, bar), ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, mini market, super market, μπαχαροπωλεία κ.ά. Τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του είναι διαθέσιμα στους καταναλωτές και μέσα από το e-shop της εταιρείας για όσους προτιμούν την ευκολία των ηλεκτρονικών αγορών. Βασικός στόχος της Εταιρίας είναι να προσφέρει αρίστης ποιότητας προϊόντα, καθώς και η δέσμευση για συνέπεια, επαγγελματισμό και σωστή εξυπηρέτηση.

 

Οι ανάγκες και η λύσηMigdisian trucks

 

Με μια υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας και συσκευασίας, με πάνω από 3200 σημεία πώλησης σε όλη τη Θεσσαλία και με κατάλογο που περιέχει περισσότερα από 400 μοναδικά είδη, η εταιρεία επέλεξε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της τις λύσεις PRISMA Win της Megasoft.

Η εφαρμογή PRISMA Win Μaximum παρακολουθεί και διαχειρίζεται διεξοδικά όλο το εμπορικό κύκλωμα, από την αγορά των Ά υλών, τις παραγγελίες των πελατών, τις συμφωνίες με τους πελάτες και τους διαφορετικούς τιμοκαταλόγους, την παρακολούθηση των αποθεμάτων και την πώληση των τελικών προϊόντων (χονδρική-λιανική). H εφαρμογή μέσα από την πλήρη παρακολούθηση όλων των λειτουργιών και των εσωτερικών διαδικασιών, εντοπίζει τις ελλείψεις σε αποθέματα και προτείνει τις ποσότητες των ειδών που πρέπει να παραγγελθούν στους προμηθευτές, προκειμένου να υπάρχει βέλτιστη επάρκεια αποθήκης κάθε στιγμή, εξυπηρετώντας στο ακέραιο τις παραγγελίες των πελατών.

Για την εξυπηρέτηση των χονδρικών πωλήσεων και για τη διανομή τους σε όλα τα σημεία λιανικής, η εταιρεία διαθέτει στόλο φορτηγών οχημάτων εξοπλισμένα με tablet στα οποία έχουν εγκατασταθεί οι SaaS λύσεις PRISMA Win Live Εισπράξεις-Παραγγελίες-Απογραφές. Η εφαρμογή εξυπηρετεί τη φορητή παραγγελιοληψία στον χώρο του πελάτη, αφού ο πωλητής έχει real time εικόνα για τα αποθέματα της αποθήκης. Η παραγγελία καταχωρείται στην εφαρμογή σωστά και γρήγορα σε άμεση επαφή με τον πελάτη με τη βοήθεια του tablet και αποστέλλεται άμεσα στο back office στο γραφείο. Η αναζήτηση των ειδών που θα προστεθούν στην παραγγελία μπορεί να γίνει και με barcode scanner για μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα και μετά το τέλος της καταχώρησης, η παραγγελία μπορεί να εκτυπωθεί σε φορητό εκτυπωτή για άμεση αποδοχή της από τον πελάτη. Ο πωλητής μπορεί, επίσης, να καταχωρήσει είσπραξη μετρητών και επιταγών και να τις αποστείλει άμεσα στο back Office, καθώς και να εκδώσει την απόδειξη είσπραξης μέσω του φορητού εκτυπωτή.

Η χρήση των εφαρμογών PRISMA Win προσφέρουν στον επιχειρηματία, κύριο Μιγδισιάν Κάρολο, τη συνδυασμένη γνώση που απαιτείται προκειμένου να πάρει σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις για το μέλλον της εταιρείας και να συνεχίσει την ανοδική επιτυχημένη της πορεία προς την ανάπτυξη και την κερδοφορία.

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και τη συνολική μηχανογραφική υποστήριξη της εταιρείας, ανέλαβε η εταιρεία πληροφορικής του κυρίου Δημητρέλια Ανδρέα, εξουσιοδοτημένος  συνεργάτης της Megasoft.

 

Τα οφέλη

Η υιοθέτηση των εφαρμογών PRISMA Win δίνει στην εταιρεία ΜΙΓΔΙΣΙΑΝ Κάρολος ΕΕ μια σειρά από οφέλη όπως:
• Πλήρη οργάνωση της επιχείρησης σε όλους τους τομείς της
• Σωστή επάρκεια αποθήκης, καταργώντας τις ελείψεις ή το επιπλέον στοκ
• Άψογη εξυπηρέτηση των παραγγελιών των πελατών χονδρικής & λιανικής
• Γρήγορη και χωρίς λάθη παραγγελιοληψία στον χώρο του πελάτη
• Ξεκάθαρη εικόνα για τις χρηματοοικονομικές ροές της εταιρείας
• Εύκολη παρακολούθηση υπολοίπων πελατών
• Πλούσια στατιστικά στοιχεία για την κίνηση των ειδών και των πελατών
• Σταθερά ανοδική & αναπτυξιακή πορεία της επιχείρησης

 

Ο πελάτης

logo Migdisian

 

Ο συνεργάτης

logo dimitrelias

Η Εταιρία ΜΙΓΔΙΣΙΑΝ Κάρολος ΕΕ ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο τους καφέδες & τα μπαχαρικά στη πόλη του Βόλου. Σήμερα λειτουργεί σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με αυτοματοποιημένα συστήματα συσκευασίας στην Α' Βι.ΠΕ. Βόλου. Στόχοι της Εταιρίας είναι να προσφέρει αρίστης ποιότητος προϊόντα καθώς και η δέσμευση για συνέπεια, επαγγελματισμό και σωστή εξυπηρέτηση.

Περισσότερα...

  Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών με κύριο αντικείμενο τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων στον χώρο της νέας τεχνολογίας βάσει των υψηλοτέρων standards. Ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Megasoft από το 2007 παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης με τις εφαρμογές PRISMA Win

 

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι