fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Μυσταγωγία – Ζυθορυχείο

Από τα πιο πολυσύχναστα και νεανικά στέκια, τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης των Ιωαννίνων, αποτελούν η Μυσταγωγία και το Ζυθορυχείο.

Είτε χειμώνα στο υπέροχο αρχοντικό της οδού Κουντουριώτη, είτε καλοκαίρι στον υπαίθριο καταπράσινο χώρο στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, το εστιατόριο Μυσταγωγία αντιπροσωπεύει επάξια την ονομασία του, αφού προσφέρει γαστρονομικές απολαύσεις υψηλού επιπέδου που μυούν τους επισκέπτες σε μία πανδαισία ελληνικών γεύσεων και τους “μεθούν” με πρωτότυπες ευρηματικές και λαχταριστές συνταγές.

Η Μυσταγωγία όλον τον χρόνο προσφέρει καθημερινά στους πελάτες της πεντανόστιμους μεζέδες, εκλεκτό τσίπουρο και ποιοτικά κρασιά. Ο χώρος είναι διακοσμημένος με ρετρό στιγμιότυπα και συλλεκτικά αντικείμενα που, σε συνδυασμό με την παρουσία του ξύλου, δημιουργείται ένα οικείο περιβάλλον που θέλεις να επισκεφτείς ξανά και ξανά.

Όμως, και οι οπαδοί της μπύρας έχουν το δικό τους στέκι που δεν είναι άλλο από το Ζυθορυχείο. Στο ιδιαιτέρως καλαίσθητο και ζεστό περιβάλλον που δημιουργούν η πέτρα και το ξύλο, οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη μπύρα τους μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, συνοδεία επιλεγμένων αλλαντικών, τυριών και γευστικών μεζέδων.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Αυτοματοποίηση και απλούστευση της διαδικασίας της παραγγελιοληψίας από τα τραπέζια
 • Ανάγκη για καλύτερη διαχείριση και συντονισμό όλων των εργασιών, καθώς και των πόστων των καταστημάτων
 • Ανάγκη για συγκέντρωση όλης της πληροφορίας σε μια βάση δεδομένων, ώστε να αποφεύγονται τα σοβαρά λάθη που δημιουργεί η έλλειψη γνώσης
 • Διεξοδική παρακολούθηση των πρώτων υλών, ώστε ο manager να γνωρίζει με ακρίβεια πώς θα οργανώσει τις παραγγελίες του
 • Περισσότερη ενημέρωση για σημαντικά θέματα όπως η κατάσταση του ταμείου, οι προτιμήσεις των πελατών, οι κινήσεις των ειδών κ.ά. καθώς και άλλες κρίσιμες πληροφορίες καθοριστικής σημασίας για την πορεία των καταστημάτων

PRISMA Win Restaurant – café. Η εφαρμογή επιλέχθηκε και για τα 3 καταστήματα και βελτίωσε στον μέγιστο βαθμό τη διαχείριση όλων των εργασιών όπως: την παρακολούθηση της κατάστασης των παραγγελιών, των τραπεζιών, τον συντονισμό του προσωπικού, του ταμείου κ.τ.λ. Επιπλέον, ο manager γνωρίζει με ακρίβεια την πορεία των καταστημάτων και θέτει με ακρίβεια τους επόμενους επιχειρηματικούς του στόχους.

PRISMA Win Mobile. Η εφαρμογή διευκόλυνε τη δουλειά των σερβιτόρων, καθώς μπορούν να δουν στη φορητή τους συσκευή όλη την πληροφορία που χρειάζονται για το μενού, τη διαθεσιμότητα των πιάτων και τις κρατήσεις των τραπεζιών, καθιστώντας έτσι τη διαδικασία της παραγγελιοληψίας μια απλή και γρήγορη διαδικασία.

 • Ταχύτητα στη διαδικασία της παραγγελιοληψίας και κατά συνέπεια στην εξυπηρέτηση των πελατών
 • Ευανάγνωστες και σωστές παραγγελίες
 • Πλήρης έλεγχος της ταμειακής κατάστασης των καταστημάτων και αποφυγή των λαθών μέσα από τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες
 • Εύκολη διαχείριση των κρατήσεων και των τραπεζιών από τους σερβιτόρους
 • Διεξοδική πληροφόρηση μέσα από μια πληθώρα αναφορών που προσφέρει το πρόγραμμα για καίρια θέματα όπως ο τζίρος των καταστημάτων
 • Βελτίωση της επικοινωνίας του προσωπικού και αύξηση της αποδοτικότητάς του
 • Ευχαριστημένοι πελάτες που εξυπηρετούνται άψογα και επιστρέφουν!

Συνεργάτης που υλοποίησε

admintech
Ιωάννινα

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, η εταιρεία admintech προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για κάθε επαγγελματία με ταμειακές μηχανές έως και μια πλήρη μηχανοργάνωση τελευταίας τεχνολογίας. Ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Megasoft βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της προσφέροντάς τους τις καλύτερες δυνατές προτάσεις για κάθε ξεχωριστή ανάγκη.

admintech

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι