fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Novagro Γεωπονική

Συνεργάτης που υλοποίησε: NewData - Παπαδημητρίου Βασίλης


Η εφαρμογή PRISMA Win είναι ιδιαίτερα εύχρηστη, προσφέρει απόλυτο έλεγχο του στοκ της αποθήκης, της τιμολογιακής πολιτικής, της συνταγογράφησης των γεωργικών φαρμάκων, καθώς και της λογιστικής εικόνας της επιχείρησής μου. Η τεχνική υποστήριξη της Megasoft με βοήθησε να αξιοποιήσω στο 100% τις δυνατότητες της εφαρμογής, επιλέγοντας παραμέτρους που καλύπτουν απόλυτα τις δικές μου ανάγκες."

-Παναγιώτης Κατσιαδράμης-

Η επιχείρηση


Μια από τις πιο γνωστές Γεωπονικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου αποτελεί η NOVAGRO ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ. Ο πτυχιούχος επιχειρηματίας γεωπόνος, κύριος Κατσιαδράμης Παναγιώτης με μακροσκελή εμπειρία στον χώρο της γεωργίας, και με βασικούς του στόχους την αξιοπιστία, την υψηλή ποιότητα και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων υπηρεσιών προς τους πελάτες του, καλύπτει πάσης φύσεως γεωργική δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ελληνικής γεωργικής πραγματικότητας μέσω των γεωργικών εφοδίων, φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων που παρέχει με σεβασμό στο περιβάλλον και στον Έλληνα παραγωγό.

Επιπλέον, εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες των ερασιτεχνών κηπουρών μέσα από μια πλούσια και ευρεία ποικιλία από σπάνιους σπόρους, άνθη και λαχανικά, με τα οποία μπορούν να στολίσουν και να ομορφύνουν τους κήπους τους δημιουργώντας τον δικό τους παράδεισο!

 

Οι ανάγκες και η λύση   

                                                                           
novagro 1Ο επιχειρηματίας, προκειμένου να διασφαλίσει την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της επιχείρησής του και να ανταποκριθεί πλήρως σε όσα ορίζει ο νόμος 4036/2012 και αφορούν την ηλεκτρονική καταγραφή της λιανικής πώλησης φυτοπροστατευτικών προϊόντων, υιοθέτησε το αξιόπιστο και εξειδικευμένο πληροφοριακό σύστημα PRISMA Win της Megasoft. Συγκεκριμένα, στην επιχείρηση εγκαταστάθηκε η λύση PRISMA Win Maximum Εμπορική Διαχείριση με επιπλέον την εξειδικευμένη διαχείριση (module) Φυτοπροστατευτικών Σκευασμάτων. Με τη λύση αυτή, ο επιχειρηματίας δεν έχει μόνο μία εφαρμογή που τον εξυπηρετεί στο να διαχειριστεί τα φυτοπροστατευτικά σκευασμάτα, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση των γεωργικών φαρμάκων και να εκτελεί την αυτόματη καταγραφή και αποστολή της πώλησης στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΥΠΑΑΤ. Έχει ένα εργαλείο ανάπτυξης!

Η εφαρμογή προσφέρει ένα έξυπνο κύκλωμα παρακολούθησης όλων των εμπορικών συναλλαγών από την παραγγελία έως και την τιμολόγηση, υποστηρίζει την ηλεκτρονική τιμολόγηση ενώ, μέσα από την πλήρη παρακολούθηση όλων των λειτουργιών και των εσωτερικών διαδικασιών, εντοπίζει τις ελλείψεις σε αποθέματα και προτείνει τις ποσότητες των ειδών που πρέπει να παραγγελθούν με ακρίβεια, προκειμένου να υπάρχει βέλτιστη επάρκεια αποθήκης κάθε στιγμή, εξυπηρετώντας στο ακέραιο τις απαιτήσεις των πελατών. Η εμπορική εφαρμογή της Megasoft είναι ένα κέντρο ελέγχου και διαχείρισης συνολικά της επιχείρησης που παρακολουθεί και διαχειρίζεται κάθε τομέα της με ευκολία και απλότητα!

Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας εκτελεί αναζητήσεις στα είδη της αποθήκης και ενημερώνεται, πλέον, για τα υπόλοιπά τους στον ελάχιστο χρόνο, ενώ έχει άμεση πληροφόρηση για κρίσιμα θέματα όπως το κέρδος ανά είδος, την τελευταία τιμή που πουλήθηκε, ποια είδη κινούνται περισσότερο κ.ά. Η εφαρμογή του προσφέρει άψογη διαχείριση των παραγγελιών προς τους προμηθευτές, αλλά και από τους πελάτες, με τα στοιχεία τους να αναζητούνται και να μεταφέρονται απευθείας μέσω της ΑΑΔΕ. Ο επιχειρηματίας πληκτρολογώντας μόνο το Α.Φ.Μ του προμηθευτή ή του πελάτη που αναζητά μπορεί να δει τα πλήρη στοιχεία του και να τα αντιγράψει στην καρτέλα του, έτσι ώστε να διασφαλίσει τη συναλλαγή και να εξασφαλίσει ταχύτητα και απόλυτη ακρίβεια στην ορθότητα των στοιχείων του εκμηδενίζοντας τα πιθανά λάθη που προκύπτουν κατά την πληκτρολόγηση.

Στην επιχείρηση εγκαταστάθηκε η διαχείριση PRISMA Win διαχείριση barcodes για να μπορεί να δημιουργεί τα δικά του barcode για τα είδη του και τα ράφια του. Τέλος, η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα εκτύπωσης ειδικού εντύπου πώλησης γεωργικών φαρμάκων μετά την ολοκλήρωση της τιμολόγησης, που περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικές με τα φυτοφάρμακα που έχουν καταχωρηθεί στο παραστατικό και πρόκειται να αποσταλούν ηλεκτρονικά. Με μία διαχείριση γραφείου που είναι ο σύμμαχός του στο να μην του ξεφεύγει τίποτα και μία πλούσια πηγή αναφορών και εκτυπώσεων που δίνει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεται, ο κύριος Κατσιαδράμης προσφέρει άψογες υπηρεσίες στους πελάτες τους και αποτελεί σταθερά την πρώτη τους επιλογή.

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και τη συνολική μηχανογραφική υποστήριξη της επιχείρησης, ανέλαβε η εταιρεία πληροφορικής NewData - Παπαδημητρίου Βασίλης, πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.

 

Τα οφέλη


novagro 2Άψογη εξυπηρέτηση των πελατών χάρη στην άριστη οργάνωση της επιχείρησης                                                    
• Λεπτομερής παρακολούθηση όλων των φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων και εύκολη ηλεκτρονική συνταγογράφηση
• Απλοποίηση όλων των διαδικασιών και αύξηση της ταχύτητας διεκπεραίωσής τους
• Αύξηση της κερδοφορίας και μείωση του λειτουργικού κόστους
• Εξάλειψη λαθών από τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες
• Ο επιχειρηματίας είναι πάντα ασφαλής και σύννομος για τις πληροφορίες που αποστέλλονται στο ΥΠΑΑΤ
• Πιστοί και ευχαριστημένοι πελάτες που επιστρέφουν!

 

 

 

O πελάτης

 

O συνεργάτης

 

novagro logo 2

Η εταιρία NOVAGRO ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου έχοντας ως αντικείμενο την παροχή γεωργικών εφοδίων, λιπασμάτων, φυτοφαρμάκων σπόρων και άνθεων. Ανάμεσα στους βασικούς στόχους της επιχείρησης, συγκαταλέγονται η ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών, καθώς και άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες του Έλληνα αγρότη.

 

newdata logo

Η NewData αποτελεί μια σύγχρονη εταιρία που παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, για τη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων. Ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Megasoft, κορυφαίας εταιρίας παραγωγής λογισμικού, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης με τις εφαρμογές PRISMA Win.

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι