fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Μοντέρνο Patisserie / Boulangerie

Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής-catering Μοντέρνο με ιδρυτή τον Ορέστη Ταμπακόπουλο, ξεκίνησε τις δραστηριότητες του το 1947, με στόχο να προσφέρει στην Χανιώτικη αγορά γλυκά & παγωτά άριστης ποιότητας & εξαιρετικής γεύσης.

Σήμερα, 73 χρόνια μετά, τα ζαχαροπλαστεία Μοντέρνο, αποτελούν σταθερά αγαπημένη επιογή των Χανιωτών τόσο για τις μοναδικές τους συνταγές, όσο και για τα ολόφρεσκα προϊόντα τους. Δε σταματούν να επενδύουν στον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό  και στην εκπαίδευση του προσωπικού τους και να εξελίσσουν συνεχώς τις ζαχαροπλαστικές τους τεχνικές συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το μοντέρνο.

Η αλυσίδα έχει δημιουργήσει μια σύγχρονη μονάδα παρασκευής όπου όλα τα προϊόντα (γλυκά, τούρτες, παγωτά, σφολιατοειδή, σοκολάτες & είδη catering) παρασκευάζονται από αυστηρά ελεγμένες πρώτες ύλες, με τις πιο ασφαλείς συνθήκες καθαριότητας & υγιεινής.

Η εταιρεία σήμερα αριθμεί 6 καταστήματα λιανικής και έχει επεκτείνει το φάσμα των προϊόντων της εντάσσοντας εκλεκτές ποικιλίες καφέ και snack για όλα τα γούστα και για όλες τις ώρες της ημέρας. Φυσικά, δε λείπουν οι υπηρεσίες catering που συνοδεύουν ιδανικά τις προσωπικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις των πελατών της. Όλες οι γλυκές και αλμυρές δημιουργίες του Μοντέρνου παραδίδονται γρήγορα και στη σωστή κατάσταση στον προσωπικό χώρο των πελατών με ένα τηλεφώνημα, αφού η αλυσίδα προσφέρει υπηρεσία delivery. 

 

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Οργάνωση της καθημερινής λειτουργίας των 7 καταστημάτων λιανικής
 • Σωστός προγραμματισμός της παραγωγής σύμφωνα με τις ακριβείς απαιτήσεις και ανάγκες τροφοδότησης κάθε καταστήματος
 • Παρακολούθηση των πωλήσεων κάθε καταστήματος
 • Γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών στο ταμείο, αλλά και στις διανομές
 • Αυτοματοποίηση της διαδικασίας της παραγγελιοληψίας από τα τραπέζια, εξάλειψη λαθών και γρήγορη εξυπηρέτηση των καθήμενων
 • Εκσυγχρονισμός της τεχνολογικής υποδομής της επιχείρησης για άντληση όλης της πληροφορίας από όλα τα πόστα και όλα τα καταστήματα της αλυσίδας 
 • Ακριβής έλεγχος των πωλήσεων και του ταμείου κάθε καταστήματος 
 • PRISMA Win Kiosk & Retail  
  Με την POS εφαρμογή για την εντατική λιανική η επιχείρηση Μοντέρνο παρακολουθεί άψογα την αποθήκη (παραλαβές, στοκ, διαθεσιμότητες, όρια ασφαλείας), τα ταμεία και εξασφαλίζει τη γρήγορη έκδοση των αποδείξεων καταργώντας τις αναμονές στο κατάστημα.

 • PRISMA Win Delivery - Take away 
  Η λύση εγκαταστάθηκε στα 2 καταστήματα που παρέχουν και υπηρεσία delivery. Όλες τις τηλεφωνικές παραγγελίες από τη λήψη τους έως και την παράδοσή τους στον πελάτη, διαχειρίζονται με απλότητα, αφού η εφαρμογή διαθέτει αναγνώριση κλήσεων για εύκολη και γρήγορη παραγγελιοληψία συντονίζοντας τέλεια τους διανομείς. 

 • PRISMA Win Restaurant - Cafe και PRISMA Win Mobile (4 PDA)
  Η ολοκληρωμένη λύση παραγγελιοληψίας εγκαταστάθηκε στο κεντρικό κατάστημα για να καλύψει τις ανάγκες για γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών στα τραπέζια, καταργώντας τα λάθη που μπορεί να προκύψουν σε ημέρες και ώρες με αυξημένη κίνηση. Η εφαρμογή δεν παρακολουθεί μόνο τα τραπέζια και τις αίθουσες, αλλά καταγράφει και τις αναλώσεις του εργαστηρίου, διαχειρίζεται τις παραλαβές των πρώτων υλών και προσφέρει οργάνωση σε κάθε πόστο.
 • Συντονισμός των εργασιών όλων των πόστων σε κάθε κατάστημα με αποτέλεσμα την άψογη καθημερινή τους λειτουργία
 • Σωστή οργάνωση των βαρδιών κάθε καταστήματος σύμφωνα με τις πραγματικές του ανάγκες
 • Ξεκάθαρη ταμειακή κατάσταση ανά βάρδια και ανά κατάστημα
 • Σωστή διαχείριση αποθεμάτων πρώτων υλών 
 • Πληθώρα πολύτιμων στατιστικών αναφορών που ενημερώνουν τη διοίκηση με ακρίβεια για την κίνηση των ειδών (ποια είδη κινούνται περισσότερο, ποια είναι πιο κερδοφόρα κτλ), την απόδοση του προσωπικού, τον τζίρο των πελατών και για πολλά άλλα που συνδράμουν στη λήψη σωστών επιχειρηματικών αποφάσεων
 • Γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών σε όλους τους τομείς (take away - τραπέζια - διανομές)
 • Ευχαριστημένοι και πάνω απ' όλα πιστοί πελάτες που φεύγουν πάντα με χαμόγελο από κάθε κατάστημα Μοντέρνο

Συνεργάτης που υλοποίησε

PC Tech - Μαλανδράκης Νικόλαος
Χανιά

Η PC Tech είναι μια σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής στην πόλη των Χανίων που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης και υποστήριξης στις επιχειρήσεις με τις εξειδικευμένες εφαρμογές PRISMA Win, αλλά και με την πώληση και το service ηλεκτρονικών υπολογιστών, φορητών, tablet, ταμειακών μηχανών - φορολογικών μηχανισμών και αξιόπιστων κυκλωμάτων ασφαλείας.

FB PC-Tech

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι