fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Pinko's

Συνεργάτης που υλοποίησε: Αιχμή Πληροφορική

" Το σημαντικό για  μένα είναι ότι με την εφαρμογή PRISMA Win μπορώ ανά πάσα στιγμή να βλέπω τα στατιστικά των πωλήσεών μου και να παρακολουθώ τα αποθέματα της αποθήκης μου, ακόμα και όταν δε βρίσκομαι στο μαγαζί. Έχω έλεγχο της κατάστασης του μαγαζιού από όπου κι αν βρίσκομαι και γνωρίζω τι γίνεται στο ταμείο και στην αποθήκη μου.!"
 - Ανδράλης Νικόλαος -

 

pinkos interiorH επιχείρηση

Έναν αέρα υψηλής αρτοζαχαροπλαστικής έφερε το pinko’s TASTE MARKET στην περιοχή της Νίκαιας που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς για ποιοτικά και φρεσκότατα προϊόντα αρτοποιίας, καθώς και σίγουρο προορισμό για τους λάτρεις των λαχταριστών γλυκών και των εκλεπτυσμένων γεύσεων. Στο μοντέρνο και σύγχρονο κατάστημα κυριαρχεί η μυρωδιά του χωριάτικου ζυμωτού ψωμιού, που μόλις βγήκε από τον ξυλόφουρνο, ενώ η παραδοσιακή χειροποίητη σπανακόπιτα και η μεγάλη ποικιλία από πεντανόστιμα βουτήματα και μπισκότα δύσκολα θα αφήσουν τον επισκέπτη να φύγει με ένα μόνο είδος. Το αρτοζαχαροπλαστείο pinko’s TASTE MARKET, δημιουργεί για τους πελάτες του, τους πιο γλυκούς πειρασμούς. Παραδοσιακά σιροπιαστά, που φέρνουν στη μνήμη γεύσεις από το παρελθόν, νόστιμα γλυκά που θα συνοδεύσουν τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους, καθώς και μοναδικές τούρτες με ξεχωριστά σχέδια και σχήματα για τα γενέθλια ή το γάμο τους. Ό,τι και αν επιλέξουν σίγουρα είναι μοναδικό! Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του καταστήματος με τη μινιμαλιστική διακόσμηση, το ιδιαίτερο ξύλινο δάπεδο, τις έξυπνες επιγραφές στους τοίχους και τις μοντέρνες κρυστάλλινες βιτρίνες που χαρίζουν άνετη προβολή όλων των προϊόντων, εισάγουν τον επισκέπτη στο πιο γλυκό περιβάλλον και τον μυούν σε μια μοναδική εμπειρία γεύσεων.

 

pinkosinterior

Οι ανάγκες & η λύση

Οι ολοένα και περισσότερες αναζητήσεις για νέες γευστικές δημιουργίες, η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και η βέλτιστη παρακολούθηση των διανομών, δημιούργησαν την ανάγκη στον ιδιοκτήτη του αρτοζαχαροπλαστείου, κύριο Ανδράλη, να υιοθετήσει ένα αξιόπιστο και εξειδικευμένο πληροφοριακό σύστημα. Έτσι, ο επιχειρηματίας επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win της Megasoft για να οργανώσει ακόμα καλύτερα την επιχείρησή του και να αναβαθμίσει την εμπειρία πελάτη!

Πιο συγκεκριμένα, στο αρτοζαχαροπλαστείο εγκαταστάθηκε η εφαρμογή PRISMA Win Delivery-Take away σε 3 θέσεις εργασίας για την καλύτερη οργάνωση και παρακολούθηση της κατάστασης των λιανικών πωλήσεων και του delivery. Τώρα, ο επιχειρηματίας έχει πλήρη και σαφή εικόνα για την κατάσταση του ταμείου και των αποθεμάτων ανά πάσα στιγμή και οι λιανικές πωλήσεις εκτελούνται γρήγορα, χωρίς αναμονές.

Επιπρόσθετα, η διαδικασία της διανομής των προϊόντων στον χώρο του πελάτη γίνεται πιο άμεση, χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος, ειδικά σε ώρες και μέρες αιχμής. Η εφαρμογή διεκπεραιώνει άμεσα τις εισερχόμενες κλήσεις των πελατών, χάρη στην αναγνώριση κλήσεων που διαθέτει, καθιστώντας την τηλεφωνική παραγγελιοληψία μια γρήγορη διαδικασία, απλή και χωρίς λάθη που κοστίζουν.

 

pinkos coffee cornerΤα οφέλη


Η εγκατάσταση της εφαρμογής PRISMA Win στο αρτοζαχαροπλαστείο pinko’s TASTE MARKET, έφερε άμεσα οφέλη όπως:
• Αύξηση στην ταχύτητα της εξυπηρέτησης των πελατών
• Απλοποίηση των διαδικασιών της επιχείρησης
• Καταγραφή σωστών και ευανάγνωστων παραγγελιών
• Πλήρης έλεγχος του ταμείου και των αποθεμάτων
• Εξαγωγή στατιστικών στοιχείων για τη λήψη κατάλληλων επιχειρηματικών αποφάσεων
• Ακριβή εικόνα για τη πορεία της επιχείρησης
• Αίσθηση μοναδικότητας στον πελάτη, αφού το πρόγραμμα παρέχει ιστορικό με τις προτιμήσεις του
• Ευχαριστημένοι πελάτες που επιστρέφουν

 

 

Ο συνεργάτης

AIXMH


Η ΑΙΧΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ είναι μια σύγχρονη εταιρεία που παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών και μία πλούσια γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για τη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων λύσεων, πάντα, στην ΑΙΧΜΗ της τεχνολογίας από έμπειρα στελέχη που δραστηριοποιούνται στο χώρο της πληροφορικής 15 και πλέον έτη. Ο επιχειρηματικός στόχος της εταιρείας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών της μέσω ενός μεγάλου φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις εκάστοτε απαιτήσεις τους και καλύπτουν κάθε προσδοκία. 

Mέσα από τη συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων και αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης πληροφορικής, συνεργάζεται με εταιρείες leader στο χώρο του hardware και του software εξασφαλίζοντας, έτσι, την άριστη ποιότητα του πιο σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού και τις πιο αξιόπιστες εφαρμογές της αγοράς. Ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Megasoft, διαθέτει τις εφαρμογές PRISMA Win που καλύπτουν την Εμπορική και Οικονομική Διαχείριση των επιχειρήσεων, καθώς και έναν μεγάλο αριθμό εξειδικευμένων αγορών.

Περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι