fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Ποτοπωλείον

Ποτοπωλείον

Το Ποτοπωλείον, είναι μία εδραιωμένη εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της διανομής και του χονδρικού – λιανικού εμπορίου ποτών & αναψυκτικών από το 1993 στο νησί της Τήνου, προμηθεύοντας καθημερινά σημαντικό αριθμό μεγάλων επιχειρήσεων εστίασης του νησιού, αλλά και ιδιώτες που αναζητούν ξεχωριστές ποικιλίες οινοπνευματωδών για το τραπέζι τους. Διαθέτει μεγάλη ποιλικία ετικετών οίνων, αποσταγμάτων, αναψυκτικών και αλκοολούχων ποτών και ξεχωρίζει για την άμεση διανομή των παραγγελιών χονδρικής, παραδίδοντας με ταχύτητα τα προϊόντα στον παραλήπτη τους μέσα από τον ιδιόκτητο στόλο 3 οχημάτων, χτίζοντας, έτσι, σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

Στα ράφια του θα βρει κανείς κρασιά από Έλληνες παραγωγούς, μπύρες από μικροζυθοποιίες και αποστάγματα από ποτοποιίες που διακρίνονται για την ποιότητά τους και τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά.

Για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της - είτε είναι κάβα, mini market, είτε café, bar, εστιατόριο, ουζερί, μεζεδοπωλείο – η εταιρεία διαθέτει σύγχρονες αποθήκες και μία ιδιαίτερη κάβα λιανικής και χονδρικής, ενώ το εξειδικευμένο της προσωπικό προσφέρει συμβουλές, βοηθώντας τους πελάτες της να καλύψουν τις οινικές τους ανάγκες. Η αγάπη των ανθρώπων του Ποτοπωλείου για το κρασί, αλλά και οι κοινωνικές τους ευαισθησίες τους ώθησαν στη διοργάνωση μιας οινικής έκθεσης γευσιγνωσίας, της οποίας τα έσοδα δόθηκαν στην Κοινωνική Κουζίνα της Τήνου, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη και την προτίμηση των πελατών τους πίσω στην τοπική κοινωνία. Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 30 οινοπαραγωγοί με πάνω από 300 διαφορετικές ετικέτες.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Αναβάθμιση της τεχνολογικής υποδομής της επιχείρησης, κατάργηση της παλιάς δύσχρηστης εμπορικής εφαρμογής και μετάβαση στην ηλεκτρονική τιμολόγηση
 • Ακριβής έλεγχος των πωλήσεων 
 • Λεπτομερής παρακολούθηση του στοκ αποθήκης
 • Παρακολούθηση της εγγυοδοσίας με έλεγχο των κενών φιαλών και του περιεχομένου
 • Αυτοματοποίηση της διαδικασίας της τιμολόγησης
 • Υποστήριξη και αυτόματος υπολογισμός Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) στα παραστατικά αγορών και πωλήσεων
 • PRISMA Win Διαχείριση Κάβας  (3 θέσεις)
  H εξειδικευμένη λύση εγκαταστάθηκε για να καλύψει τις ανάγκες για παρακολούθηση της χονδρικής πώλησης ποτών στο πρατήριο, υπολογίζοντας στα παραστατικά αυτόματα τις κενές φιάλες και το περιεχόμενο, το άνυδρο οινόπνευμα, καθώς και τον ειδικό φόρο κατανάλωσης οινοπνεύματος για κάθε είδος.

 • PRISMA Win retail
  Η POS εφαρμογή για την εντατική λιανική, έδωσε λύση στις ανάγκες της κάβας για γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών λιανικής στο κατάστημα
 • Γρήγορη εξυπηρέτηση των λιανικών πωλήσεων στο κατάστημα
 • Σωστή υπάρξη αποθεμάτων και εκτέλεση των παραγγελιών χονδρικής στο ακέραιο
 • Ακριβής οικονομική εικόνα των πελατών χονδρικής
 • Ξεκάθαρη ταμειακή κατάσταση 
 • Πληθώρα πολύτιμων στατιστικών αναφορών που ενημερώνουν για την κίνηση των ειδών (ποια είδη κινούνται περισσότερο, ποια είναι πιο κερδοφόρα κτλ), τον τζίρο των πελατών χονδρικής και για πολλά άλλα που συνδράμουν στη λήψη σωστών επιχειρηματικών αποφάσεων

Συνεργάτης που υλοποίησε

κομβος πληροφορικη
Κυκλάδες

Μηχανογράφηση επιχειρήσεων, εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων σε κάθετες αγορές, σύγχρονα ταμειακά συστήματα, μεγάλες εγκαταστάσεις ασύρματων & ενσύρματων δικτύων υπολογιστών είναι μερικές από τις δραστηριότητες της κομβος πληροφορικη. Υποστηρίζει σημαντικές επιχειρήσεις της Τήνου, της Μυκόνου και της Σύρου με εξειδίκευση τις ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης στον κλάδο της εστίασης και του retail.

E-KOMVOS.GR

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι