fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Privilege Athens

Ένα από τα πιο γνωστά και εμβληματικά night club των 90’ς επέστρεψε δυναμικά για να θυμίσει μαγικές βραδιές στους παλιούς του θαμώνες και να κατακτήσει τις καρδιές των νέων σε έναν χώρο που θες να βρεθείς και να ξαναβρεθείς, σε έναν χώρο κομψής πολυτέλειας και υποδειγματικής εξυπηρέτησης που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή! Το θρυλικό Privilege μας ξανασυστήνεται στην πιο cozy Restaurant & Cocktail Bar εκδοχή του, προσαρμοσμένο στη νέα εποχή ήρθε για να κάνει τη διαφορά στη νυχτερινή ζωή των Αθηναίων προσφέροντας τους μια μοναδική και πολύπλευρη εμπειρία διασκέδασης.   

Το Privilege βρίσκεται στην καρδιά της πόλης σε ένα μαγευτικό rooftop που προσφέρει εκθαμβωτική θέα στην Ακρόπολη.

Η επιβλητική προτομή της ελληνικής θεάς Αθηνάς, μια δημιουργία του γλύπτη Βασίλη Σάκη τοποθετημένη πάνω από το κεντρικό μπαρ,αντιπαραβάλλεται άμεσα με τον Παρθενώνα.
Πολυτελής απλότητα, αυστηρές και λιτές γραμμές, γρανίτης και μέταλο, στοιχειοθετούν την επιστροφή του Privilege στην ιστορία του fine dining, σε μια μυστικιστική ατμόσφαιρα!


Ο Νίκος Θωμάς, γνωστός για τη δουλειά του που αντιπροσωπεύει τη σκηνή της μπιστρονομίας στην Ελλάδα, αναλαμβάνει την κουζίνα του Privilege, σε συνεργασία με τον σεφ της Villa Mercedes Κώστα Τερζούδη. Το μενού αποτελείται από μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα με εξαιρετική ποιότητα πρώτων υλών και τεχνικών.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Ταχύτητα στην εκτέλεση των παραγγελιών
 • Γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών από την παραγγελία έως το σερβίρισμα με εξάλειψη κάθε λάθους
 • Συντονισμός του πολυάριθμου προσωπικού και εύκολη επικοινωνία μεταξύ τους
 • Πλήρης διαχείριση των τραπεζιών και των κρατήσεων
 • Έλεγχος των αναλώσεων των πρώτων υλών για άμεση και με ακρίβεια τροφοδοσία της κουζίνας
 • Συνολική οργάνωση όλων των τμημάτων και των επιμέρους λειτουργιών του Εστιατορίου
 • PRISMA Win  Restaurant-cafe (3 θέσεις)
  Ένας χώρος εστίασης σαν το "θρυλικό" Privilege δε θα μπορούσε να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από μία λύση οργάνωσης και ελέγχου που μπορεί να εγγυηθεί την επιτάχυνση της εξυπηρέτησης στον μέγιστο βαθμό και να απογειώσει την ποιότητα του service για τους πελάτες του. Το ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας της Megasoft είναι αυτό που χρειάζεται για να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες του, που θα τους κάνει να επιστρέψουν!

  Το πληροφοριακό σύστημα που εγκαταστάθηκε είναι απόλυτα εξειδικευμένο για χώρους εστίασης, αφού καλύπτει παραγγελίες, κρατήσεις, αναλώσεις, loyalty card, διαχείριση τραπεζιών σε πολλές αίθουσες, διαχείριση σερβιτόρων, τροποιητές ειδών, εκπτώσεις κ.ά., ενώ μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του εμβληματικού Privilege.

 • Οργάνωση και απλοποίηση των λειτουργιών της επιχείρησης
 • Αυτοματοποίηση όλων των εσωτερικών διαδικασιών του εστιατορίου με μία ενιαία λύση
 • Αρμονική συνεργασία της κουζίνας με τους σερβιτόρους που συντελεί στο On time σερβίρισμα
 • Πλήρης έλεγχος της ταμειακής κατάστασης της επιχείρησης
 • Ακριβής εικόνα για τις ημερήσιες πωλήσεις και τον τζίρο
 • Υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών

Συνεργάτης που υλοποίησε

Mycon
Μεταμόρφωση

H Mycon δραστηριοποιείται στον χώρο των μηχανογραφικών λύσεων και στη διάθεση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας.

Με πιστοποιημένο ανθρώπινο δυναμικό και έμπειρα στελέχη, η Mycon αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τη μηχανογράφηση της επιχείρησής σας.

Video

Privilege Athens

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι