fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Roses & Moss

Σε έναν ολοκαίνουριο και μοντέρνο χώρο, στην οδό Γλάδστωνος, στην καρδιά της Πάφου, μπορεί κανείς να βρει πρωτότυπα λουλούδια και δώρα που θα χαρίσει στα αγαπημένα του πρόσωπα. Αυτός ο χώρος δεν είναι άλλος από το Roses and Moss, ένα διαφορετικό ανθοπωλείο που κλέβει τις εντυπώσεις, αφού αναμφιβόλως δημιουργεί τις ωραιότερες συνθέσεις.

Το φινετσάτο Roses and Moss αποτελεί χώρο λατρείας για τα λουλούδια τα οποία καλλιεργούνται και συλλέγονται στη Λατινική Αμερική και έπειτα από ειδική επεξεργασία που υφίστανται διατηρούνται από ένα έως τρία χρόνια. Διατίθενται σε μοναδικές ευφάνταστες συνθέσεις σε κουτιά και βάζα υψηλής ποιότητας που τα καθιστούν ένα μοντέρνο και συγχρόνως ξεχωριστό δώρο για μια ιδιαίτερη μέρα. Επιπλέον, χαρακτηριστικές δημιουργίες του Roses and Moss είναι τα ζωάκια (αρκουδάκια και σκυλάκια) φτιαγμένα από συνθετικά τριαντάφυλλα, ένα πραγματικό στολίδι που κοσμεί κάθε χώρο χαρίζοντάς του μοναδικά χρώματα.

Ο χώρος μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με τα minimal στοιχεία του και το προσεγμένο του design. Παντού υπάρχουν μοντέρνα ράφια με λευκές λεπτομέρειες, ενώ η κομψή αισθητική συνδυάζεται ιδανικά με την άρτια λειτουργικότητα του χώρου! Η ποιότητα των λουλουδιών σε συνδυασμό με την ποικιλία των χρωμάτων καθιστούν το ανθοπωλείο Roses and Moss την καλύτερη επιλογή για να εκφράσει κανείς τα πιο τρυφερά και αγνά συναισθήματα δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις που “αντέχουν” στον χρόνο.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
  • Παρακολούθηση και έλεγχος της εμπορικής δραστηριότητας της επιχείρησης
  • Εξοικονόμηση χρόνου και ανάγκη για περισσότερη ευκολία στη διαχείριση των εργασιών, ιδιαίτερα σε ώρες και μέρες αιχμής
  • Πλήρης παρακολούθηση του ιστορικού αγορών των πελατών και συγκέντρωση όλης της απαιτούμενης πληροφορίας
  • Ακριβής πληροφόρηση για κρίσιμα θέματα όπως το συνολικό κέρδος ή το κέρδος ανά είδος που καθορίζουν σημαντικά την πορεία της επιχείρησης

PRISMA Win Maximum Εμπορική ΔιαχείρισηΗ εφαρμογή που εγκαταστάθηκε στο ανθοπωλείο Roses and Moss συνέβαλε αποτελεσματικά στην πλήρη οργάνωσή του. Αγορές, πωλήσεις, αποθήκη και καρτέλες πελατών με όλα τα στοιχεία τους και τα στατιστικά που προκύπτουν από τις κινήσεις τους, δίνουν την πραγματική εικόνα της επιχείρησης στον manager. Μέσα από την εφαρμογή ο επιχειρηματίας κύριος Ευριπίδου Αθανάσιος εκτελεί όλες τις εργασίες του γρήγορα και εύκολα εξοικονομώντας χρόνο από τις άλλοτε χρονοβόρες χειρόγραφες διαδικασίες.

  • Ταχύτητα στη διαδικασία της τιμολόγησης με αποτέλεσμα τη γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών
  • Εύκολη καταχώρηση όλων των στοιχείων με ελάχιστα βήματα
  • Ακρίβεια στις συναλλαγές, χωρίς λάθη που μπορεί να καταστούν μοιραία για την επιχείρηση
  • Πλήρης εικόνα για την κατάσταση των ταμειακών ροών και γενικότερα της συνολικής πορείας της επιχείρησης
  • Αύξηση του κύρους και της εικόνας της επιχείρησης μέσω της υιοθέτησης των σύγχρονων τεχνολογιών
  • Ασφαλής σχεδιασμός για τα επόμενα επιχειρηματικά βήματα

Συνεργάτης που υλοποίησε

EGW Information Services Ltd–  Ελευθερίου Γεώργιος
Πάφος

Μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Κυπριακή αγορά από το 1998 και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν πωλήσεις, υποστήριξη, εκπαίδευση και συμβουλευτικές υπηρεσίες Mε τις εφαρμογές PRISMA Win, ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Megasoft, καλύπτει συνολικά τις μηχανογραφικές ανάγκες κάθε επιχείρησης.

EGWIS.COM

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι