fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - The Claxons

Δύο από τα πιο πολυσύχναστα meeting points των δυτικών προαστίων βρίσκονται στις οδούς Μάρκου Μπότσαρη 23 και Γρ. Κυδωνιών 14 στο Αιγάλεω και δεν είναι άλλα από τα “The Claxons”. Τα αγαπημένα all day στέκια αποτελούν την ιδανική επιλογή για το πρωινό και το μεσημεριανό διάλειμμα με ένα γλυκό ή αλμυρό snack, ενώ έχουν κατακτήσει, δικαίως, τους απαιτητικούς λάτρεις του καλού καφέ. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τα λαχταριστά brunch και ιδιαίτερα ροφήματα άμεσα στoν χώρο τους, μέσω της υπηρεσίας delivery που διαθέτουν.

Στα καταστήματα σερβίρονται δροσιστικά signature cocktails από έμπειρους bartenders με τη συντροφιά επιλεγμένης μουσικής από προηγούμενες δεκαετίες. Η διακόσμηση αποτελείται από πρωτότυπα αντικείμενα που μεταφέρουν τον πελάτη σε μια άλλη εποχή. Από το τραπέζι ποδήλατο μέχρι το τραπέζι φλίπερ, όλα εμπνευσμένα από τους ιδιοκτήτες που με αγάπη και μεράκι δημιούργησαν αυτό το ιδιαίτερο concept.

Οι γλυκές και αλμυρές επιλογές, η άμεση εξυπηρέτηση και το χαμογελαστό προσωπικό υπόσχονται να χαρίσουν σε κάθε επισκέπτη μοναδικές στιγμές χαλάρωσης με ένα ιδιαίτερο τρόπο που μόνο τα καταστήματα “The Claxons” γνωρίζουν.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Επιτάχυνση στη διαδικασία της παραγγελιοληψίας από τα τραπέζια
 • Απλούστευση των καθημερινών διαδικασιών, ώστε να εξοικονομείται περισσότερος χρόνος
 • Καλύτερη οργάνωση και συντονισμός όλων των πόστων (κουζίνα, σερβιτόροι, διανομείς)
 • Αναλυτική παρακολούθηση των πρώτων υλών, ώστε να γνωρίζει με ακρίβεια ο υπεύθυνος πώς θα οργανώσει τις παραγγελίες του
 • Reports και στατιστικά ώστε να καθοριστούν τα επόμενα βήματα του επιχειρηματία με ασφάλεια

Η εφαρμογή PRISMA Win Restaurant-Café συνέβαλε αποτελεσματικά στη διαχείριση των καθημερινών εργασιών των 2 καταστημάτων όπως η παρακολούθηση της κατάστασης των παραγγελιών και των τραπεζιών, ο έλεγχος του προσωπικού, των αναλώσεων, του ταμείου κ.ά. Επιπλέον, με τη διαχείριση Delivery οι διανομές μετατράπηκαν σε μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία.

PRISMA Win Mobile για την ασύρματη παραγγελιοληψία από τα τραπέζια και κατά συνέπεια για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

 • Ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών
 • Γρήγορη παραγγελιοληψία χωρίς λάθη
 • Εύκολη διαχείριση των τραπεζιών και των κρατήσεων από τους σερβιτόρους
 • Εξάλειψη των λαθών στο ταμείο μέσα από την αυτοματοποίηση των διαδικασιών
 • Διεξοδική ενημέρωση για την ταμειακή κατάσταση των καταστημάτων
 • Ακρίβεια και ασφάλεια στις διανομές
 • Ευχαριστημένοι πελάτες που συνεχώς αυξάνονται!

Συνεργάτης που υλοποίησε

Officeland, Αιγάλεω

Η εταιρεία Officeland διαγράφοντας μια μακροχρόνια πορεία στον τομέα της πληροφορικής έχει ως βασικό σκοπό τη σχεδίαση, προμήθεια, εφαρμογή και τεχνική υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής, δικτύων, τηλεπικοινωνιών, αυτοματισμών γραφείου και υπηρεσιών internet. Ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Megasoft βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της προσφέροντάς τους τις καλύτερες δυνατές λύσεις μηχανογράφησης και προτάσεις για κάθε ξεχωριστή ανάγκη.

OFFICELAND.GR

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι