fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Το θαλασσάκι

Συνεργάτης που υλοποίησε: κομβος πληροφορικη - Παρασκευάς Ελευθέριος & ΣΙΑ ΟΕ - Τήνος

Το Θαλασσάκι επέλεξε τις εφαρμογές PRISMA Win για την οργάνωση του εστιατορίου και τις υπηρεσίες υποστήριξης της εταιρείας κομβος πληροφορικη

"Όταν έχεις απαιτήσεις από τον εαυτό σου και από τη δουλειά σου και θέτεις υψηλά στάνταρ ποιότητας και εξυπηρέτησης δε μπορείς να μην πηγαίνεις μόνο μπροστά, δε μπορείς να μην εκσυγχρονίζεσαι και σίγουρα δε μπορείς να μείνεις στον παλιό τρόπο παραγγελιοληψίας. Έτσι, επιλέξαμε PRISMA Win για την ασύρματη παραγγελιοληψία από την εταιρεία κομβος πληροφορικη και εξελίξαμε τον τρόπο που δουλεύουμε"

- Αντωνία Ζάρπα -

thalassaki HEADERΗ επιχείρηση & οι ανάγκες

Λίγα μέτρα από τον αφρό της θάλασσας στον όρμο των Υστερνίων στην Τήνο βρίσκεται το Θαλασσάκι, το εστιατόριο που ο Άρης Τάτσης και η σύζυγός του Αντωνία Ζάρπα δημιούργησαν το 2000 με πολύ μεράκι για τις παραδοσιακές νοστιμιές και αγάπη για τον τόπο τους. Η λιτή διακόσμηση του εστιατορίου που αφήνει το μαγευτικό τοπίο να κυριαρχήσει και οι εικαστικές δημιουργίες της Αντωνίας, γεννημένες από την καλλιτεχνική της φύση, δημιουργούν στο Θαλασσάκι μια μοναδική ατμόσφαιρα και το ιδανικό περιβάλλον για να ταξιδέψει ο νους και να γαληνέψει η καρδιά. Η κουζίνα του εστιατορίου χαρακτηρίζεται δημιουργική, αρωματική και αρμονική, ακολουθώντας πάντα τις παραδοσιακές τηνιακές νόρμες. Η αγάπη για τις γεύσεις του νησιού, η επιμονή στην ποιότητα των επιλεγμένων υλικών και το μεράκι με το οποίο επιμελείται το κάθε πιάτο, χάρισαν στο Θαλασσάκι το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018.
Το εστιατόριο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες του νησιού ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες! Υπήρχε λοιπόν μεγάλη ανάγκη για έλεγχο των κρατήσεων, του προσωπικού, των βαρδιών, των παραγγελιών προς τους προμηθευτές, της αποθήκης και των αποθεμάτων και του τζίρου. Ο Άρης Τάτσης και η Αντωνία Ζάρπα, εμπιστεύτηκαν την εταιρεία κομβος πληροφορικη και τις εφαρμογές PRISMA Win για τη μηχανογραφική κάλυψη του εστιατορίου και την αναβάθμιση της εμπειρίας που απολαμβάνουν οι πελάτες τους.

 

 

01newΗ λύση

Στην επιχείρηση εγκαταστάθηκε η εφαρμογή PRISMA Win Restaurant-café για την πλήρη παρακολούθηση της διαθεσιμότητας των ειδών, των αναλώσεων, των συνταγών, των παραλαβών και των κρατήσεων.
Επιπλέον, η λύση περιλαμβάνει 3 pda με λειτουργικό Android στα οποία έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή PRISMA Win Mobile. Η εφαρμογή της Megasoft για την ασύρματη παραγγελιοληψία δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο σερβιτόρος για την άψογη και γρήγορη καταχώρηση της παραγγελίας.

 

Τα οφέλη


-Εξάληψη λαθών κατά την καταχώρηση παραγγελιών
-Εξαιρετικά γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών
-Απλοποίηση των διαδικασιών
-Καλύτερη οργάνωση της κουζίνας και των κρατήσεων
-Εξοικονόμηση χρόνου με τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες
-Καλύτερη διαχείριση αποθεμάτων
-Σωστός προγραμματισμός παραγωγής και προμηθειών 
-Ασφαλή συμπεράσματα μέσα από τα ακριβή και μετρήσιμα αποτελέσματα που δίνει η εφαρμογή και πιο σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματα
-Ακόμα πιο πιστοί και χαρούμενοι πελάτες

 

Ο πελάτης

logotype

 

Ο συνεργάτης

LOGO light blue mono komvos

Το Θαλασσάκι ξεκίνησε το Πάσχα του 2000 απο τον Άρη Τάτση και την Αντωνία Ζάρπα. Τοποθετημένο στον όρμο των Υστερνίων, πάνω στη θάλασσα, το «Θαλασσάκι» έχει απλή διακόσμηση, θέα στη Σύρο και πιάτα ξακουστά και νόστιμα. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι πολλοί είναι εκείνοι που έρχονται από την Σύρο ή την Άνδρο μόνο και μόνο για να φάνε εκεί και να γυρίσουν πάλι πίσω.

 
Μηχανογράφηση επιχειρήσεων, εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων σε κάθετες αγορές, σύγχρονα ταμειακά συστήματα, μεγάλες εγκαταστάσεις ασύρματων & ενσύρματων δικτύων υπολογιστών είναι μερικές από τις δραστηριότητες της κομβος πληροφορικη.
Υποστηρίζει σημαντικές επιχειρήσεις της Τήνου, της Μυκόνου και της Σύρου με εξειδίκευση τις ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης στον κλάδο της εστίασης.

 

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι