fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - To Βραστό

Συνεργάτης που υλοποίησε: Exabit   

" Η Μegasoft είναι η δεύτερη εταιρεία παραγγελιοληψίας που συνεργαζόμαστε στα τόσα χρόνια λειτουργία μας και αυτό μας επιτρέπει τις συγκρίσεις. Πέρα, λοιπόν, από τις ευνόητες ευκολίες που σου παρέχει ένα πρόγραμμα σαν το PRISMA Win, θέλω να δώσω έμφαση στο after sales service και την εξυπηρέτηση πελατών που σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι πολύ καλύτερα!"
 - Παναγιώτης Συλήρας-

 

Untitled design 3 lowresΗ επιχείρηση

Η οικογενειακή ταβέρνα "Το Βραστό", με ιστορία πάνω από 40 χρόνια δίπλα στη ρεματιά στο Πολύδροσο Χαλανδρίου, προσφέρει γεύσεις από την Ελληνική κουζίνα με μυρωδιές που ξυπνάνε σπιτικές μνήμες, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην ποιότητα, καθώς και στη φιλική εξυπηρέτηση. Ο χώρος του "ζεστός" και ταυτόχρονα φινετσάτος όπου οι πελάτες και οι θαμώνες αισθάνονται άνετα και οικεία, απολαμβάνοντας τις προσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές στιγμές τους. Βασική και αδιαπραγμάτευτη αρχή του καταστήματος, όλα τα χρόνια λειτουργίας του, είναι η άριστη ποιότητα των υλικών. Τα φρέσκα υλικά μετατρέπονται στα χέρια των έμπειρων μαγείρων σε πρωτότυπα πιάτα με πλούσιες γεύσεις εμπνευσμένες πάντα από την ελληνική  παράδοση.
Σήμερα, οι 3 γενιές πελατών που μετρά "το βραστό", αποτελούν εγγύηση για τη διαχρονικότητα της ταβέρνας.

Οι ανάγκες & η λύση

Έχοντας εξασφαλισμένη την ποιότητα και τη νοστιμιά των πιάτων τους, η νέα γενιά των ιδιοκτητών της οικογενειακής επιχειρήσεις, στοχεύει στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, χωρίς αναμονές ιδιαίτερα σε μέρες και ώρες με αυξημένη κίνηση, καθώς το εστιατόριο αποτελεί γαστρονομικό στέκι με φανατικούς θαμώνες.

Για την εξυπηρέτηση των τραπεζιών επιλέχθηκε η λύση ασύρματης παραγγελιοληψίας της Megasoft PRISMA Win Mobile (3 pda) που κατήργησε τις άσκοπες μετακινήσεις των σερβιτόρων, αφού γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τη διαθεσιμότητα κάθε πιάτου απαντώντας άμεσα σε κάθε ερώτηση των πελατών για το μενού και τη σύστασή του. Επιπλέον, οι παραγγελίες αποστέλλονται αυτόματα στους εκτυπωτές κουζίνας, απευθείας από το pda  για να ξεκινήσει η προετοιμασία τους.

Για την πλήρη οργάνωση της επιχείρησης, από την κουζίνα μέχρι τη σάλα, επιλέχθηκε η λύση PRISMA Win Εστίαση που εγκαταστάθηκε σε 3 θέσεις εργασίας-πόστα και δίνει στον επιχειρηματία τον απόλυτο έλεγχο του ταμείου, της κουζίνας, των αναλώσεων των πρώτων υλών, αλλά και της κίνησης των ειδών, ώστε να προγραμματίζει σωστά τις παραγγελίες προς τους προμηθευτές και τα επόμενα βήματα της επιχείρησης.

Οι εφαρμογές PRISMA Win για την Εστίαση, πέρα από την οργάνωση και την ταχύτητα που προσφέρουν, δίνουν τις απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα. Ερωτήματα σχετικά με τον όγκο των παραγγελιών που εξυπηρετούνται ανά ημέρα και ώρα, τον τζίρο του καταστήματος, την παραγωγικότητα του προσωπικού, την ταμειακή κατάσταση ανά βάρδια, τις αναλώσεις των πρώτων υλών, τις προτιμήσεις των πελατών και πολλά άλλα, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι, αλλά και οδηγό του επιχειρείν τους!

Τα οφέληUntitled design 2 lowres


Η υιοθέτηση της μηχανογράφησης με τις εφαρμογές PRISMA Win έφερε στο εστιατόριο "το Βραστό" μια σειρά από οφέλη όπως:
• Απόλυτος έλεγχος και εύκολη διαχείριση αφού η αίθουσα απεικονίζεται στην οθόνη και δίνει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση κάθε τραπεζιού  
• Ξεκάθαρη εικόνα για την κερδοφορία της επιχείρησης, ελέγχοντας τις πωλήσεις και την ταμειακή κατάσταση.
• Εκτόξευση της ταχύτητας της παραγγελιοληψίας
• Ευανάγνωστες και χωρίς λάθη παραγγελίες
• Ταχύτητα στην έκδοση αποδείξεων
• Διαθέσιμη πληροφόρηση ανά πάσα στιγμή για τα αποθέματα
• Ευκολία στη διαχείριση των κρατήσεων 
• Πλούσια πληροφόρηση που δίνει σαφή εικόνα στον επιχειρηματία για την εικόνα της επιχείρησης και συμβάλλει στη λήψη σωστών επιχειρηματικών αποφάσεων
• Αναβάθμιση της εικόνας του καταστήματος μέσα από την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών και του σύγχρονου εξοπλισμού
• Πλήρως ευχαριστημένοι πελάτες που επιστρέφουν!

 

Ο πελάτης

logo   
 
 
Η ιστορία μας ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω όταν στα μέσα της δεκαετίας του ’60, δίπλα στη ρεματιά στο Πολύδροσο Χαλανδρίου, αρχικά  λειτούργησε σαν ένα μικρό μπακάλικο προσφέροντας μεζέδες και κρασί στα λιγοστά τραπεζάκια που έβγαζε έξω.
Το 1969 άρχισε να λειτουργεί σαν ταβέρνα με την επωνυμία η «Ωραία Εύβοια», λόγο καταγωγής,  όπου οι θαμώνες του Πολυδρόσου  έρχονταν να πιουν το κρασάκι τους συνοδεύοντας το με διάφορες νοστιμιές. 
Περισσότερα...                     
                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Ο συνεργάτης

 exabit new copy lowres1  
 
 

 

 

Μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης και υποστήριξης στις επιχειρήσεις. Οι λύσεις αυτές περιλαμβάνουν την επιλογή της κατάλληλης εφαρμογής και την προμήθεια του πιο σύγχρονου και αξιόπιστου εξοπλισμού. Με τις λύσεις που παρέχει ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Megasoft με τις εφαρμογές PRISMA Win καλύπτει συνολικά τις μηχανογραφικές ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Περισσότερα...
Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι