fbpx

Case study - Vittoria Gati

Τη μακροχρόνια πορεία της οικογένειας Παπακώστα στον χώρο της εστίασης έρχεται να συμπληρώσει το Vittoria Gati, ένα ολοκαίνουριο all day ιταλικό εστιατόριο που άνοιξε τις πύλες του το 2018 στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη περιοχή της Γλυφάδας. O ιδιοκτήτης της επιχείρησης και πασίγνωστος chef, κύριος Γιώργος Παπακώστας προσκαλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν μια μοναδική γευστική εμπειρία σε ένα μενού που συνδυάζει την ποιότητα με την υψηλή αισθητική και την αυθεντική ιταλική κουζίνα. Το έμπειρο προσωπικό του εστιατορίου δημιουργεί ευφάνταστα πιάτα από άριστης ποιότητας πρώτες ύλες που δελεάζουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Το Vittoria Gati αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας, από νωρίς το πρωί με έναν ολόφρεσκο μυρωδάτο καφέ ή ένα νόστιμο brunch για όλα τα γούστα έως και αργά το βράδυ σερβίροντας πολύχρωμα signature cocktails από τους καλύτερους barista.

Βέβαια, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο design του χώρου. Τα βελούδινα καθίσματα, οι τοίχοι στα χρώματα της άμμου, οι χρυσές λεπτομέρειες, καθώς και ο συνδυασμός του μαρμάρου και του γρανίτη δημιουργούν μια elegant και συγχρόνως ζεστή ατμόσφαιρα που δικαίως καθιστούν το εστιατόριο Vittoria Gati ως τον απόλυτο προορισμό για ένα άκρως ποιοτικό και γευστικό ταξίδι.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Κατάργηση των χειρόγραφων τιμολογίων και μετάβαση στην ηλεκτρονική τιμολόγηση
 • Οργάνωση όλων των διαδικασιών της επιχείρησης
 • Παρακολούθηση καρτέλας πελάτη, αποθήκης και έλεγχος των υπολοίπων των ειδών (τελικού προϊόντος και πρώτων υλών)
 • Παρακολούθηση των καθημερινών υποχρεώσεων με υπενθυμίσεις για παραδόσεις, εισπράξεις, πληρωμές κτλ, ώστε να μη μένουν ανείσπρακτα υπόλοιπα και ξεχασμένες πληρωμές
 • Άμεση πληροφόρηση για καίρια θέματα όπως για τον τζίρο της επιχείρησης, το κέρδος ανά είδος, τα είδη που κινούνται περισσότερο κ.ά.
 • PRISMA Win Restaurant Cafe: Ένα ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας που εγκαταστάθηκε σε μία θέση εργασίας και συνέβαλε αποτελεσματικά στην πλήρη οργάνωση όλων των πόστων του εστιατορίου. Επιπρόσθετα η εφαρμογή προσφέρει μια πληθώρα αναφορών για καίρια θέματα όπως τον τζίρο της επιχείρησης, τα best selling πιάτα, τις μέρες και ώρες αιχμής κ.α. μέσω των οποίων ο manager έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την επιχείρησή του.
 • PRISMA Win Mobile (4pda): Πρόκειται για μια adroid φορητή συσκευή που απλοποιεί τη δουλειά των σερβιτόρων παρέχοντάς τους όλη την πληροφορία που χρειάζονται, λόγου χάρη για τη διαθεσιμότητα των πιάτων, περιορίζοντας σε σημαντικό βαθμό τις άσκοπες μετακινήσεις τους.
 • Ταχύτητα και ευκολία στη διεκπεραίωση των παραγγελιών, χωρίς λάθη που κοστίζουν
 • Οργάνωση και απλοποίηση όλων των διαδικασιών τις επιχείρησης
 • Διεξοδική παρακολούθηση του συνόλου των εργασιών και της ταμειακής κατάστασης
 • Ευχάριστο κλίμα συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων με αποτέλεσμα την αύξηση της αποδοτικότητάς τους
 • Πλούσιες αναφορές που προσφέρει η εφαρμογή για πρωτεύουσας σημασίας θέματα όπως τα top selling πιάτα, τον τζίρο του εστιατορίου, την παραγωγικότητα του προσωπικού κ.α. με βάσει τις οποίες ο manager παρακολουθεί διεξοδικά την πορεία της επιχείρησής του
 • Ευχαριστημένοι και πιστοί πελάτες που επιστρέφουν με χαμόγελα!

Συνεργάτης που υλοποίησε

Γραφοηλεκτρονική–  Βλάχος Νίκος
Καλλιθέα

Μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία από το 1985 στο χώρο της μηχανοργάνωσης και του αυτοματισμού γραφείων και ειδικότερα στις ταμειακές μηχανές, στις ηλεκτρονικές ζυγαριές, στα φωτοτυπικά μηχανήματα, στις εμπορικές και POS εφαρμογές, σε εφαρμογές εστίασης και βέβαια στην υποστήριξη. Mε τις εφαρμογές PRISMA Win, ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Megasoft, καλύπτει συνολικά τις μηχανογραφικές ανάγκες κάθε επιχείρησης.

E-GRAFO.GR

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι