fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Wonder-Θαύμα εν καιρώ

Το εστιατόριο Wonder-Θαύμα εν καιρώ στη Ρόδο επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win της Megasoft

 

Η επιχείρηση

 

wonder1Στην κοσμοπολίτικη Ρόδο και συγκεκριμένα στα όρια της παλιάς πόλης, στην είσοδο της Ροδιακής Έπαυλης της πρώην Βασιλικής Κατοικίας, στεγάζεται το επιβλητικό Wonder Restaurant – Θαύμα εν καιρώ. Πρόκειται για ένα βραβευμένο high-class εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας που προσφέρει εκλεκτές μεσογειακές, ιταλικές, ασιατικές και σκανδιναβικές gourmet γεύσεις στους πελάτες του από το 2001. Το Θαύμα εν καιρώ στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό αρχοντικό, διαθέτει δύο άνετους εσωτερικούς χώρους και μια μεγάλη ειδυλλιακή αυλή με ψηλό αυλόγυρο, μία όαση πρασίνου που σε μεταφέρει σε μια άλλη εποχή, σαν σε παραμύθι. Ο artistic προσεγμένος χώρος, σε συνδυασμό με τις εκλεπτυσμένες γεύσεις, τα μοναδικά εκλεκτά κρασιά και η εξαιρετικού επιπέδου εξυπηρέτηση, καθιστούν μια επίσκεψη στο wonder κάτι περισσότερο από μια απλή εμπειρία φαγητού. Από το ορεκτικό ως το επιδόρπιο, οι εξαιρετικοί συνδυασμοί γεύσεων, εντυπωσιακοί αλλά χωρίς υπερβολές, κερδίζουν τον επισκέπτη από την πρώτη μπουκιά, ενθουσιάζοντας και τους πιο απαιτητικούς.  Οι έμπειροι σεφ δημιουργούν λαχταριστά και ευφάνταστα πιάτα με έμφαση στις άριστες πρώτες ύλες και το προσωπικό του service υποδέχεται τους πελάτες με χαμόγελο, εξυπηρετώντας τους από την αρχή έως το τέλος με πολύ καλή διάθεση και ευγένεια
Το εστιατόριο Wonder – Θαύμα εν καιρώ "παραδίδει μαθήματα" δημιουργικής κουζίνας αποτελώντας σταθερή αξία για τους Ροδίτες και must visit προορισμό για τους επισκέπτες του νησιού.

 

Οι ανάγκες & η λύση

 

Wonder Restaurant Dishes 1Το Θαύμα εν καιρώ διακρίνεται, εκτός από τις εκλεπτυσμένες και μοναδικές γεύσεις του, και για την άψογη και καθ' όλα άρτια εξυπηρέτησή του. Το προσωπικό του εστιατορίου απολαμβάνει τις θερμότερες κριτικές από τους πελάτες και όχι άδικα, αφού η επαφή του πελάτη με τον σερβιτόρο που τον εξυπηρετεί, είναι το συστατικό που κάνει τη διαφορά και ξεχωρίζει μια καλή εμπειρία από την αξέχαστη εμπειρία. Προκειμένου να διατηρήσει το άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης ακόμα και  υπό την πίεση του μεγάλου αριθμού πελατών, το εστιατόριο επέλεξε για την αδιάλειπτη και εύρυθμη λειτουργία του τις λύσεις PRISMA Win  της Megasoft.


Πιο συγκεκριμένα, στο εστιατόριο εγκαταστάθηκε η εξειδικευμένη POS εφαρμογή PRISMA Win Restaurant – café που συμβάλλει αποτελεσματικά στην οργάνωση και τον άψογο συντονισμό όλων των πόστων,  του προσωπικού, του ταμείου, των κρατήσεων και των αναλώσεων της κουζίνας. Επιπρόσθετα, η εξειδικευμένη εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον manager να παρακολουθεί στην οθόνη του εύκολα ποια τραπέζια είναι δεσμευμένα και ποια ελεύθερα, χωρίς να δημιουργούνται αναμονές, αξιοποιώντας με τον βέλτιστο τρόπο το προσωπικό του.
Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών στα τραπέζια επιλέχθηκε η λύση της ασύρματης παραγγελιοληψίας της Megasoft PRISMA Win Mobile. Η android εφαρμογή διευκολύνει σημαντικά τη δουλειά των σερβιτόρων, αφού καταργεί τις άσκοπες μετακινήσεις τους από και προς την κουζίνα και τους παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη διαθεσιμότητα των πιάτων καλύπτοντας κάθε απορία του πελάτη στο τραπέζι. Οι παραγγελίες καταχωρούνται στο pda εύκολα και περιλαμβάνουν επιλογές σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη και τυχόν παρατηρήσεις σχετικά με το πιάτο της επιλογής του (π.χ. φιλέτο μοσχαρίσιο σερβιρισμένο με ρύζι και μέτρια ψημένο) και αποστέλλονται αυτόματα στους αντίστοιχους εκτυπωτές κουζίνας και bar, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία των πιάτων.
Ένα σπουδαίο πλεονέκτημα που παρέχει η εφαρμογή στον επιχειρηματία είναι το πλούσιο reporting για θέματα όπως: το συνολικό κέρδος της επιχείρησης, το κέρδος ανά είδος, οι κινήσεις των ειδών, η ταμειακή κατάσταση ανά βάρδια, η παραγωγικότητα του προσωπικού, καθώς και άλλες κρίσιμες πληροφορίες που καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό την πορεία της επιχείρησής του.  

Το έργο υλοποίησε η εταιρεία πληροφορικής Easytech - Γκούμας Δημήτρης, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasοft, που ανέλαβε και όλη τη μηχανογραφική και τεχνολογική υποστήριξη της επιχείρησης.

 

Τα οφέλη

 

Wonder Restaurant 32Το εστιατόριο Wonder – Θαύμα εν καιρώ επένδυσε στην ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη λύση της Megasoft και είδε άμεσα οφέλη όπως:
• Εκτόξευση στην ταχύτητα της παραγγελιοληψίας
• Σωστές παραγγελίες, χωρίς λάθη
• Άριστη οργάνωση της επιχείρησης και πλήρη έλεγχο του ταμείου
• Αύξηση των εσόδων και αυστηρό έλεγχο των εξόδων της επιχείρησης
• Διεξοδικό έλεγχο του προσωπικού
• Χαμογελαστό προσωπικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας που πηγάζει από την άμεση επικοινωνία και την αρμονική συνεργασία όλων των τμημάτων
• Ακριβή εικόνα για τις προτιμήσεις των πελατών και τα best selling πιάτα
• Ευχαριστημένοι πελάτες που εξαπλώνουν την άριστη φήμη του και επιστέφουν!

 

 

Ο πελάτης

en kairo 1

 

Ο Συνεργάτης

easytech logo

Το εστιατόριο Wander - Θαύμα εν καιρώ αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα gourmet εστιατόρια υψηλών γευστικών προδιαγραφών στη Ρόδο. Τα ευπαρουσίαστα και ιδιαίτερα πιάτα του, το έμπειρο προσωπικό του, καθώς και ο καλαίσθητος εσωτερικός και εξωτερικός χώρος χαρίζουν σε κάθε επισκέπτη μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Περισσότερα...

 

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο προσφέρουμε λύσεις μηχανογράφησης για κάθε είδος επιχείρησης με τις εφαρμογές PRISMA Win της Megasoft. Από μια ταμειακή μηχανή έως μια πλήρη μηχανοργάνωση τελευταίας τεχνολογίας (Hardware -Software), καλύπτουμε κάθε επιχειρησιακή ανάγκη όσο σύνθετη κι αν είναι. Διαθέτουμε δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη. 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα..

Περισσότερα...

 

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι