fbpx
Previous Next

Εντυπωσίασαν οι εφαρμογές PRISMA Win για την Εστίαση στην έκθεση HORECA!

Για 8η συνεχόμενη χρονιά η Megasoft βρέθηκε κοντά στους επαγγελματίες της Εστίασης συμμετέχοντας στην πιο σημαντική διοργάνωση για το κλάδο που πραγματοποιήθηκε 10 έως 13 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της Megasoft, εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε hardware (συστήματα POS, PDA, φορητές συσκευές κ.α.) φιλοξένησε περισσότερους από 500 επισκέπτες που παρακολούθησαν αναλυτική παρουσίαση των εξειδικευμένων εφαρμογών μηχανογράφησης PRISMA Win για την Εστίαση.

Περισσότεροι από 800 επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα στο δικό τους χώρο και θα εξυπηρετηθούν από το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.
Οι εφαρμογές PRISMA Win, που καλύπτουν μηχανογραφικά κάθε ανάγκη του κλάδου εστίασης για ασύρματη παραγγελιοληψία, διαχείριση τραπεζιών, κρατήσεων, αποθήκης, αναλώσεων, διανομών, προγράμματα επιβράβευσης πελατών (loyalty card), οθόνη κουζίνας κ.ά., έκλεψαν και φέτος τις εντυπώσεις στην έκθεση και απέσπασαν τα θετικότερα σχόλια για την ευκολία χειρισμού, την ταχύτητα και τις πολλές δυνατότητες που προσφέρουν.
Ο κύριος Αθανάσιος Ντάκουλας Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft δήλωσε: "Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας στην έκθεση HORECA, είναι χαρά μας να βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας, να τους δείχνουμε νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις στις εφαρμογές τους ώστε αξιοποιώντας τες στο 100% να γίνονται καλύτεροι, να είναι πάντα οργανωμένοι και σε πορεία ανάπτυξης. Θα συνεχίζουμε να εστιάζουμε σε αυτό το κλάδο και να προσφέρουμε καινοτομίες με συνέπεια και επαγγελματισμό όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και που με την επιλογή τους έχουν κατατάξει τις εφαρμογές PRISMA Win στην κορυφή!"

 

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι