fbpx

Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι εφαρμογές της Megasoft στη HORECA

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε αριθμό επισκεπτών το περίπτερο της Megasoft στην έκθεση HORECA και έγινε για μία ακόμα φορά το κέντρο ενδιαφέροντος για τους επαγγελματίες της εστίασης που αναζητούσαν πρωτοποριακές λύσεις τεχνολογίας για τη διαχείριση της επιχείρησής τους.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 80τ.μ. η εταιρεία παρουσίασε τις εξειδικευμένες της POS εφαρμογές PRISMA Win® Εστίαση, PRISMA Win® Delivery και PRISMA Win® Mobile που καλύπτουν απόλυτα κάθε επιχείρηση μαζικής εστίασης, συνδυασμένες με τον πιο αξιόπιστο εξοπλισμό της αγοράς, τα συστήματα POSIFLEX που πρόσφερε η εταιρεία CPI. Οι επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν τις εφαρμογές πάνω σε καθημερινές λειτουργίες όπως: εκτέλεση παραγγελιών, ασύρματη παραγγελιοληψία, έκδοση παραστατικών, διαχείριση εισερχομένων κλήσεων, διαθεσιμότητα κουζίνας, κρατήσεις κ.α. εντυπωσιάστηκαν από την ευχρηστία, την ταχύτητα και την ασφάλεια που προσφέρουν, ενώ οι έξυπνες διαχειρίσεις και η άμεση πληροφόρηση που παρέχουν απέσπασαν τα θετικότερα σχόλια των επαγγελματιών.
Τα βλέμματα τράβηξε και το ειδικό μοντέλο της σειράς KS-6815 της POSIFLEX που αντέχει στη σκόνη και στο νερό. Το μοντέλο τοποθετήθηκε μέσα σε ειδική κατασκευή – δεξαμενή νερού και συνέχισε να λειτουργεί κανονικά αποδεικνύοντας την ποιότητα κατασκευής των POS τερματικών της POSIFLEX.
Η εταιρεία είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τη συμμετοχή της στην έκθεση και, όπως δήλωσε και ο Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της Megasoft κ. Αθανάσιος Ντάκουλας, «Αν το κριτήριο κατάταξης των εφαρμογών PRISMA Win® στις προτιμήσεις των επαγγελματιών θεωρηθεί η επισκεψιμότητα στο περίπτερό μας, δεδομένου ότι στην έκθεση υπήρχαν σχεδόν όλες οι ανταγωνίστριες εταιρείες πληροφορικής, τότε ναι τολμούμε να πούμε ότι είναι η πρώτη επιλογή! Αυτό, άλλωστε, το επιβεβαιώνουν οι δεκάδες συμφωνίες που κλείστηκαν στην έκθεση και τα εκατοντάδες μηνύματα ενδιαφερομένων που συλλέξαμε και θα καλυφθούν από το δίκτυο των συνεργατών μας σε Ελλάδα και Κύπρο».

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι