fbpx
Previous Next

Με ιδιαίτερη επιτυχία η συνάντηση συνεργατών στην Αθήνα

Με μεγάλη συμμετοχή συνεργατών και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Megasoft στο ξενοδοχείο Ledra Marriott στην Αθήνα, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου.
Με την παρουσίαση τεσσάρων νέων προϊόντων, μίας νέας αποκλειστικότητας, κινήσεων ανάπτυξης, την εμπορική πολιτική της εταιρείας για το 2009 και πολλών άλλων ενδιαφερόντων θεμάτων, η Megasoft, προσπάθησε να μείνει πιστή στη δέσμευσή της, να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Στην κυριολεκτικά κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου, οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επίσημη… πρεμιέρα του PRISMA Win® Point Of Sales! Μετά από έρευνα και καταγραφή των αναγκών και απαιτήσεων της εντατικής Λιανικής από πραγματικές επιχειρήσεις, τη συστηματική και διεξοδική ανάλυση τους και αφού έχει προηγηθεί η λειτουργίας της εφαρμογής σε πραγματικές συνθήκες, η Megasoft σήμερα διαθέτει την ιδανική εφαρμογή POS της αγοράς, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες της Εντατικής Λιανικής!
Επίσης, η εταιρεία παρουσίασε και μία νέα αποκλειστικότητα. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην Κύπρο και αποκλειστικά και μόνο από τη Megasoft, η εφαρμογή PRISMA Win® Hairstudio, που αποτελεί την ασυναγώνιστη λύση για τα Κομμωτήρια & Κέντρα Αισθητικής. «Νέο χρώμα, μοντέρνο hairstyle, πρωτότυπο μακιγιάζ, νέες ιδέες; Τίποτα δεν είναι αδύνατο με τη νέα διαχείριση PRISMA Win® Hairstudio! Βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει εύκολα, γρήγορα, απλά και χωρίς … ατυχή πειράματα!!» Είναι το slogan της νέας εφαρμογής και με την αποκλειστικότητα που εξασφάλισε η Megasoft θα προσφέρει στους συνεργάτες της, το ιδανικό πλεονέκτημα για την αποτελεσματική προσέγγιση του χώρου της ομορφιάς!
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε κλήρωση και 4 τυχεροί κέρδισαν πλούσια δώρα από τις εταιρίες Infoquest, ICS, Smartware που συμμετείχαν ως δωροθέτες και εφαρμογές από τη Megasoft, ενώ σε όλους τους παρευρισκόμενους συνεργάτες η εταιρεία πρόσφερε, μεταξύ άλλων, και πολλά χρήσιμα εργαλεία που εξυπηρετούν και αυτοματοποιούν την πολύ σημαντική δουλειά της εγκατάστασης και παραμετροποίησης των μηχανογράφων, των εταιρειών πληροφορικής.
Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το περιοδικό Channel Partner και η εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ. Την Ημερίδα κάλυψε τηλεοπτικά η τηλεόραση του ANT1 και θα μεταδώσει σχετικό ρεπορτάζ, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στην πρωινή εκπομπή 6 με 10 μαζί.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσε η Megasoft για όλους τους συνεργάτες της!
Η ημερίδα εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθεια της Megasoft να ενημερώνει έγκαιρα το δίκτυο συνεργατών της για νέα προϊόντα, νέες τεχνολογίες, χρήσιμα εργαλεία, αποτελεσματικούς τρόπους προσέγγισης πελατών και να τους μεταφέρει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τον ενθουσιασμό για εξέλιξη και ανάπτυξη.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συνεργάτες από Ελλάδα και Κύπρο που συμμετείχαν στη συνάντησή μας!

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι