fbpx

Τα Νέα της Megasoft

H Megasoft στην έκθεση HORECA 2020

Πόλο έλξης αποτέλεσε για μία ακόμα φορά το περίπτερο της Megasoft στην έκθεση HORECA που υποδέχτηκε εκατοντάδες επαγγελματίες του επισιτιστικού κλάδου οι οποίοι ενημερωθήκαν για τις πιο σύγχρονες λύσεις ασύρματης παραγγελιοληψίας και διαχείρισης χώρων εστίασης.

Έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον τους και για τις μηχανογραφικές λύσεις PRISMA Win που ανταποκρίνονται απόλυτα στις νέες φορολογικές υποχρεώσεις που έφεραν τα Ηλεκτρονικά βιβλία της ΑΑΔΕ για όλες τις επιχειρήσεις. Οι εφαρμογές PRISMA Win καλύπτουν όλο το φάσμα των καθημερινών λειτουργιών κάθε χώρου εστίασης με λύσεις ασύρματης παραγγελιοληψίας, παρακολούθησης διανομών, διαχείρισης take away, τραπεζιών, κρατήσεων, αποθήκης, αναλώσεων κ.ά, ενώ πλέον προσφέρουν και λύση Οnline-Οrdering με τη νέα πλατφόρμα PRISMA Win e-Order. Η νέα πρόταση της Megasoft ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που οι επαγγελματίες εστίασης διαχειρίζονται τις online παραγγελίες της διανομής τους και να τον κάνει πιο εύκολο, πιο γρήγορο, πιο απλό χωρίς ενδιάμεσους, χωρίς προμήθειες, χωρίς εξαρτήσεις! Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της Megasoft στο stand B27 του Hall2, για 4 ημέρες στα πλαίσια της έκθεσης HORECA, έδωσε την ευκαιρία στους επαγγελματίες να εισέλθουν σε έναν χώρο τελευταίας τεχνολογίας, να γνωρίσουν και να πειραματιστούν με ό,τι πιο νέο υπάρχει για την εξέλιξη και την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Ο κύριος Αθανάσιος Ντάκουλας, Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft δήλωσε: " Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να υποδεχόμαστε στο περίπτερό μας κάθε χρόνο τους πελάτες μας. Τα καλά τους λόγια βεβαίως μας ικανοποιούν, ταυτόχρονα, όμως, μας δημιουργούν πρόσθετη ευθύνη, καθώς οφείλουμε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο και τις προσδοκίες που έχουμε δημιουργήσει συνεχίζοντας να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα στην αιχμή της τεχνολογίας και άψογες υπηρεσίες υποστήριξης. Φέτος είδαμε ακόμα περισσότερους επιχειρηματίες του κλάδου αποφασισμένους να επενδύσουν στις νέες τεχνολογίες για τη διαχείριση της επιχείρησής τους, δεδομένων των νέων φορολογικών υποχρεώσεων που έφερε το 2020 για όλες τις επιχειρήσεις. Πραγματοποιήσαμε πλήθος συναντήσεων με επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, κάναμε πολλές νέες επαφές και είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε κάθε μηχανογραφική τους απαίτηση με εξειδικευμένα προϊόντα λογισμικού και καινοτόμες λύσεις. Η Megasoft είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία που μέχρι σήμερα ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προκλήσεις έτσι όπως διαμορφώνονται στο ιδιαίτερο οικονομικό περιβάλλον της χώρας μας. Προσπαθούμε να ξεπερνούμε συνεχώς τον εαυτό μας. Προχωράμε με σταθερά, προσεκτικά βήματα και στόχο να προσθέτουμε συνεχώς αξία στην ελληνική επιχειρηματικότητα με καινοτόμες εφαρμογές λογισμικού υψηλού επιπέδου. Το πάθος μας για εξέλιξη και η αναπτυξιακή μας πορεία δίνουν τη δυνατότητα να επενδύουμε συνεχώς στους ανθρώπους μας, στις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας προς όφελος του δικτύου συνεργατών και των πελατών μας.”


Τους επισκέπτες που ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα για τις εφαρμογές PRISMA Win θα καλύψει το δίκτυο συνεργατών της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι