fbpx

Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας για τη συμμετοχή τους στο workshop της Megasoft που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου.

Marketing Dpt

Απολογισμός Megasoft partner workshop

Στο Workshop που διοργανώθηκε από τη Megasoft για το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της παρουσιάστηκαν, μεταξύ άλλων από τα τμήματα πωλήσεων και marketing ενδιαφέροντα και χρήσιμα  θέματα σχετικά με: 

 • τις αγορές που κατακτήσαμε με τις ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες μας λύσεις όπως: Εστίαση, Auto-Moto, Κρεοπωλεία, Γεωπονικά καταστήματα, Ηλεκτρονικά καταστήματα κ.ά.
 • εφαρμογές και διαχειρίσεις που εστιάζουν στη μέγιστη και λεπτομερή πληροφόρηση του επιχειρηματία (Report Server & BI)
 • το GDPR και πώς η Megasoft καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού με τις εφαρμογές της PRISMA Win
 • τις προωθητικές ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη και που έχουν προγραμματιστεί (Νέα έντυπα, διαφημιστικές καταχωρήσεις, συμμετοχή σε εκθέσεις, συνεργασία με εκπαιδευτήρια όλης της χώρας, case study πελατών κ.α. )
 • τις νέες εφαρμογές της Megasoft που έρχονται....

Σχετικά με το σεμινάριο που παρακολούθησαν οι συνεργάτες στα πλαίσια του workshop, αναλύθηκαν θέματα σχετικά με τις προτεραιότητες κατά τη διάρκεια των επαφών με τον πελάτη (pre και post sales), τους τρόπους εξασφάλισης της εμπιστοσύνης του, τα χαρακτηριστικά του αποτελεσματικού customer service κ.ά. που είναι πολύ σημαντικά για κάθε σύγχρονη επιχειρηση που φιλοδοξεί να υιοθετήσει customer centered φιλοσοφία.

Tα workshop και η εκπαιδευτική αυτή διαδικασία θα συνεχιστούν για το δίκτυό μας, ώστε να αναλυθούν και άλλα ενδιαφέροντα θέματα, αλλά και γιατί θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο συχνά την ευκαιρία της αμφίδρομης επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων που για εμάς είναι πολύ σημαντική! 


Δώρο για κάθε συμμετέχοντα!

1 άδεια χρήσης PRISMA Win Live Φορητή Τιμολόγηση + το hosting για ένα έτος χάρισε η Megasoft σε όλους τους συμμετέχοντες στο workshop (για δική τους χρήση ή για μεταπώληση).

PRISMA Win Live Φορητή Τιμολόγηση

Η έκδοση Φορητή Τιμολόγηση συμπεριλαμβάνει την έκδοση Viewer και την έκδοση Παραγγελίες – Εισπράξεις – Απογραφές και σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να καταχωρήσετε παραστατικά αγοράς, να εκδώσετε συγκεντρωτικά δελτία και τιμολόγια σε εκτυπωτή, να τα αποστείλετε ηλεκτρονικά, να διαχειριστείτε τις παραλαβές των ειδών σας και όλα αυτά από το smartphone ή το tablet από όπου και αν βρίσκεστε.

pda wf68 01

Δείτε τα χαρακτηριστικά

 

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι