fbpx

Κοπή πίτας της Megasoft στο Privilege Athens

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου ο όμιλος Megasoft υποδέχτηκε στο Privilege Athens την ομάδα του για να γιορτάσει την ολοκλήρωση άλλης μιας επιτυχημένης χρονιάς με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.
Σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα γιορτής που πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα κεφάτο πάρτι με πολύ χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η διοίκηση, τα στελέχη και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας διασκέδασαν και αντάλλαξαν ευχές για ακόμα περισσότερες επιτυχίες το 2020.

Ο κύριος Αθανάσιος Ντάκουλας, Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft δήλωσε: "Διανύοντας ήδη τη νέα δεκαετία νιώθουμε την ευθύνη να συνεχίσουμε να οδηγούμε όλες αυτές τις επιχειρήσεις που μας επέλεξαν και συνεχίζουν να μας επιλέγουν, στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη πάντα με ασφάλεια μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες.
Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη μέχρι τώρα πορεία της Megasoft. Δικαιωμένοι θα έλεγα, γιατί όλα αυτά τα ομολογουμένως όχι και τόσο εύκολα χρόνια για το επιχειρείν στη χώρα μας, εμείς συνεχίσαμε να θέτουμε ακόμα πιο υψηλούς στόχους. Εξακολουθούμε να ανεβάζουμε ακόμα περισσότερο τον πήχη στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας συνεχίζοντας την προσπάθεια να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να δίνουμε ακόμα περισσότερη αξία στις λύσεις μας και στους πελάτες μας.

Στηρίζουμε και εστιάζουμε στους ανθρώπους μας, που βάζουν το στίγμα τους, το πάθος τους, τη γνώση τους, την ενέργειά τους και την αγάπη τους σε αυτό που όλοι μαζί κάνουμε.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους 
τους συνεργάτες μου  που είναι μαζί μας από την αρχή, αλλά και εκείνους που μπήκαν στην ομάδα μας στην πορείαΕίμαστε εδώ, δυνατοί με όραμα, αισιοδοξία και την ώθηση που μας δίνει η 28ετής, και πλέον, επιτυχημένη μας πορεία για να πάμε τη Megasoft ακόμα πιο ψηλά τη νέα δεκαετία!


Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν γευστικά finger food από την ιδιαίτερη κουζίνα του privilege, απεριόριστα ποτά, ενώ το κέφι κυριολεκτικά απογειώθηκε μετά τις 12:00 με τα δυνατά χορευτικά sessions του DJ που ταρακούνησαν για τα καλά τα dancefloors!

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι