fbpx
Previous Next

Μία όμορφη ημέρα για εμάς & τους συνεργάτες μας!!

Με μεγάλη συμμετοχή συνεργατών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου η εκδήλωση της Megasoft για το δίκτυό της.

Ήταν μία μέρα αφιερωμένη στους συνεργάτες μας που περιλάμβανε παρουσιάσεις, workshops, σεμινάρια, πολλή επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα που ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα.

 

Στις κεντρικές παρουσιάσεις που εξελίσσονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οι συνεργάτες ενημερώθηκαν για καινοτομίες και νέες δυνατότητες που έχουν προστεθεί στις εφαρμογές PRISMA Win το τελευταίο διάστημα, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν τη νέα πρόταση της Megasoft για το e-order στην Εστίαση. Τώρα, οι πελάτες μας που εκτελούν διανομές φαγητού έχουν το δικό τους e-shop το οποίο είναι σε άμεση σύνδεση με την POS εφαρμογή τους. Η εταιρία δημιούργησε το κατάλληλο εργαλείο για να διαχειρίζονται εύκολα και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της παραγγελιοληψίας από το internet, με το ελάχιστο κόστος, χωρίς μεσάζοντες, χωρίς προμήθειες, χωρίς εξαρτήσεις. Επιπλέον, οι συνεργάτες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στα φορολογικά και τα νέα δεδομένα που φέρνουν τα Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ και το myDATA μέσα από μία αναλυτική παρουσίαση, ενώ παράλληλα είδαν πως οι εφαρμογές PRISMA Win είναι έτοιμες να ανταποκριθούν άψογα σε όλες τις φορολογικές απαιτήσεις. Η ομάδα Marketing της Megasoft, που βρίσκεται πάντα κοντά στους συνεργάτες για να προσφέρει βοήθεια σε κάθε προωθητική τους ενέργεια, παρουσίασε τη σημασία της στρατηγικής marketing σε μία σεμιναριακού χαρακτήρα παρουσίαση όπου αναλύθηκε, μεταξύ άλλων, το ψηφιακό Marketing και οι ευκαιρίες που προσφέρει στις επιχειρήσεις.

Στα πλαίσια της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν 11 παράλληλα workshop στα οποία συμμετείχαν οι συνεργάτες που ήθελαν να εκπαιδευτούν σε συγκεκριμένες λύσεις και διαχειρίσεις PRISMA Win και να εμβαθύνουν ακόμα περισσότερο τις γνώσεις τους.
Οι παρουσιάσεις ολοκληρώθηκαν με την ομιλία του Διευθυντή πωλήσεων δικτύου κ. Πολυγερινού Κωνσταντίνου ο οποίος, αφού έκανε μία σύντομη ανασκόπηση για τη μέχρι τώρα πορεία της χρονιάς, προανήγγειλε την εορταστική προσφορά για τον τελευταίο μήνα του 2019 αποκλειστικά και μόνο για το δίκτυο συνεργατών. Παράλληλα,  αναφέρθηκε στις νέες διαχειρίσεις και νέες ανταγωνιστικές λύσεις που προσφέρει η εταιρία, ενώ τόνισε την ανάγκη να ενημερώσουν οι συνεργάτες τις επιχειρήσεις πελάτες τους για όλες τις αλλαγές που φέρνει η νέα ψηφιακή πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, ώστε να λειτουργούν σύννομα απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα που φέρνει ο ψηφιακός μετασχηματισμός.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσική, ποτά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα σε έναν πλούσιο μπουφέ. Με διάχυτο κέφι περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα που μας έδωσε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε.


Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι