fbpx

Χρειάζεστε αυτοματοποίηση και ταχύτητα κατά τη διαδικασία της τιμολόγησης καταχωρώντας παράλληλα για τα ίδια είδη και παραγγελία προμηθευτών;

Δημιουργήστε αυτόματα παραγγελία για τα είδη που περιλαμβάνονται σε παραστατικό κατά τη διαδικασία της Τιμολόγησης σε κάθε προμηθευτή (ανάλογα με το ποιος είναι ο προμηθευτής κάθε είδους).

Πιο συγκεκριμένα: Όταν βρίσκεστε στην προβολή παραστατικού (Αγορών/Πωλήσεων) που έχετε εκδώσει και επιθυμείτε να βάλετε παραγγελία για τα είδη που βρίσκονται στο παραστατικό και επιλέγετε δεξί κλικ και Δημιουργία παραγγελιών για όλα τα είδη, η εφαρμογή αυτόματα θα αντιστοιχίσει τα είδη του παραστατικού σε παραγγελία στον αντίστοιχο προμηθευτή. Εάν δεν υπάρχει ανοιχτή παραγγελία, τότε θα δημιουργήσει νέα. Οι ποσότητες της παραγγελίας που θα δημιουργήσει θα είναι όσες και αυτές που βλέπει στο παραστατικό. Σε όσους κωδικούς αποθήκης δεν έχετε ορίσει Προμηθευτή η εφαρμογή δε δημιουργεί Παραγγελία και σας ενημερώνει για το ποιοι κωδικοί είναι αυτοί με σχετικό μήνυμα.

aytomath paraggelia se promhuefth

Στο Live, όταν καταχωρείτε μία παραγγελία ή τιμολογείτε τον πελάτη σας και επιλέγετε τα είδη στο παραστατικό, εκείνα έρχονται με την τελευταία τιμή πώλησης και τις τυχόν εκπτώσεις που είχατε κάνει για τον συγκεκριμένο πάντα πελάτη.

Στην εμπορική διαχείριση στο Tab κωδικοί συσχέτισης των πελατών προστέθηκαν οι νέες στήλες με τις πληροφορίες: Τελευταία Ποσότητα Πώλησης, Τελευταία Τιμή Πώλησης, Τελευταία Έκπτωση Α Πώλησης και Τελευταία Έκπτωση Β Πώλησης οι οποίες αντλούνται από το τελευταίο παραστατικό πώλησης στον συγκεκριμένο πελάτη.

kwdikoi sysxetishs pelatwn ekptwsh

 

Οι πληροφορίες αυτές έρχονται στο Live στην τιμολόγηση και στις παραγγελίες.

Όταν εκτελείτε αναζήτηση με Κωδικούς Συσχέτισης, τότε το είδος που θα επιλέξετε θα έρθει αυτόματα με την τιμή και τις εκπτώσεις από τους κωδικούς συσχέτισης του πελάτη, αλλά και την ποσότητα εφόσον έχετε ενεργοποιήσει τη σχετική παράμετρο Ενημέρωση ποσότητας από Κωδικούς Συσχέτισης στις Ρυθμίσεις της Τιμολόγησης και των Παραγγελιών στο Live.

 

 

teleftaia timh pwlhshw pelath1       eleftaia timh pwlhshw pelath2      eleftaia timh pwlhshw pelath3      

Με την εκτύπωση Ενηλικίωση Υπολοίπων πελατών μπορείτε να ενημερωθείτε για τα Υπόλοιπα των Πελατών σας αναλυμένα σε τρεις (3) περιόδους που μπορείτε να ορίσετε, καθώς επίσης μπορείτε να επιλέξετε εάν επιθυμείτε να εμφανίζονται οι εγγραφές με μηδενικά ή και αρνητικά υπόλοιπα, σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης που έχετε καθορίσει. Στην εκτύπωση προσμετρώνται και κινήσεις της προηγούμενης χρήσης και από τα φίλτρα μπορείτε να ορίσετε να σας εμφανίζονται πελάτες με μηδενικό ή αρνητικό υπόλοιπο, ή ακόμα και πελάτες με τους οποίους έχετε διακόψει τις συναλλαγές.

Επίσης, μπορείτε να ορίσετε να εμφανιστούν στην εκτύπωση οι Πελάτες οι οποίοι έχουν Υπόλοιπο μεγαλύτερο από μια συγκεκριμένη τιμή που θα ορίσετε εσείς.

Annotation 2020 09 07 102802

enilikiosi ypoloipon pelaton

Αν ανήκετε στις επιχειρήσεις που αποθηκεύουν και διακινούν είδη ως παρακαταθήκες, η εφαρμογή καλύπτει τις ανάγκες σας σε αυτή την ιδιαίτερη διαχείριση των ειδών.

Έχετε τη δυνατότητα εύκολα να συσχετίσετε παραστατικά πωλήσεων με αγορών και το αντίστροφο, ώστε να εξυπηρετηθεί το κύκλωμα διαχείρισης των ειδών που αποθηκεύονται και διακινούνται ως παρακαταθήκες.
Τέτοια παράδειγματα επιχειρήσεων είναι οι επιχειρήσεις εμπορίας νοσοκομειακού υλικού που δημιουργούν αποθήκες, ώστε να παρακολουθούν τις παρακαταθήκες των πελατών τους (Κλινικές, Νοσοκομεία).

 

parastatika poliseon

Έχετε καταχωρήσει παραγγελίες πελατών, όμως δεν έχουν καταχωρηθεί ακόμα τα παραστατικά αγοράς ή δεν έχουν προσδιοριστεί οι τιμές πώλησης; Κανένα πρόβλημα!
Στις παραγγελίες πελατών και προμηθευτών με δεξί κλικ σε οποιοδήποτε είδος μπορείτε να επιλέξετε να γίνει ανανέωση των τιμών ή ανανέωση του ΦΠΑ


ananeosi timon stis paraggelies

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι