fbpx

Έλεγχος & ακρίβεια

Σίγουρα χρειάζεστε έλεγχο και ακρίβεια στις ποσότητες των εμπορευμάτων που συλλέγονται και πακετάρονται, ώστε να τιμολογηθούν και σίγουρα υπάρχει η διαχείριση που σας τα εξασφαλίζει! 

H διαδικασία συλλογής και συσκευασίας προϊόντων γίνεται ακόμα πιο εύκολη!

Η εφαρμογή PRISMA Win Pick & Package που είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί και σε οθόνες αφής, αυτοματοποιεί τη διαδικασία συλλογής και συσκευασίας προϊόντων εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, ενώ προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο στις ποσότητες των εμπορευμάτων προς τιμολόγηση.

Η εφαρμογή στο τερματικό κάθε συσκευαστηρίου επιστρέφει την πληροφορία που απαιτείται σε πραγματικό χρόνο από τον συσκευαστή για την ακριβή ποσότητα, τη συσκευασία και όποια άλλη χρήσιμη πληροφορία χρειάζεστε προκειμένου να γίνει ο αυτόματος έλεγχος και στη συνέχεια η σωστή και άμεση εκτέλεση της παραγγελίας του πελάτη από την Εμπορική Διαχείριση. Επιπλέον, ο συσκευαστής – αποθηκάριος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα αφήσει back order κάποια ποσότητα της παραγγελίας ή όχι.
Όταν τσεκάρετε μία γραμμή, αλλάζει χρώμα και παράλληλα αριστερά στη γραμμή εμφανίζεται σχετικό εικονίδιο ανάλογα με την ποσότητα που θα συμπληρώσετε στην καταμέτρηση.

Τώρα, μπορείτε μέσα από την εφαρμογή Pick & Package να κάνετε καταχώρηση σαν Εναλλακτικό κωδικό ένα νέο barcode για το είδος στην περίπτωση που δεν υπάρχει, ενώ από το πλήκτρο Εκτύπωση ετικετών που προστέθηκε μπορείτε να εκτυπώσετε ετικέτες με το όνομα και τη διεύθυνση του πελάτη (ή μόνο με το όνομα) σε τόσα αντίγραφα όσα και τα δέματα. Παράλληλα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε και τις παραγγελίες των προμηθευτών. Αρκεί να επιλέξετε παραμετρικά ώστε με την εκτέλεση των  παραγγελιών προμηθευτών να δημιουργείται απ’ ευθείας ένα παραστατικό αγοράς στην εμπορική διαχείριση και όχι προτιμολόγιο. Ανάμεσα στις πολλές ευκολίες που προσφέρει είναι οι προειδοποιητικοί ήχοι όταν τσεκάρετε μία γραμμή (ήχος success) ή όταν δεν υπάρχει ο κωδικός που αναζητάτε (ήχος fail).

Η εφαρμογή Pick & Package συνδέεται και συνεργάζεται αρμονικά με την Εμπορική σας διαχείριση και εξασφαλίζει ταχύτητα και άψογη διεκπεραίωση των παραγγελιών των πελατών σας!

pick01

 

pick02

Γνωρίστε και εσείς τώρα την εφαρμογή PRISMA Win Pick & Package!
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον συνεργάτη που σας υποστηρίζει ή με τη Megasoft στο 210 3416900 για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για το module..

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των εμπορικών εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι