fbpx

Για εσάς που σας που διακινείτε είδη που έχουν συστατικά, ημερομηνία λήξης και συμμετέχουν σε ιχνηλασιμότητα, η POS εφαρμογή σας προσφέρει τη δυνατότητα να τα παρακολουθείτε και να τα διαχειρίζεστε εύκολα και με ακρίβεια. Πιο συγκεκριμένα, στις επιλογές του είδους στο POS Manager υπάρχουν τα πεδία Εχει συστατικά, Συμμετέχει σε ιχνηλασιμότητα και Ημέρες λήξης από πώληση για να ορίσετε τις αντίστοιχες πληροφορίες που αφορούν κάθε είδος.

ixnhlasimothta pos

Για εσάς που έχετε στο μενού σας είδη με διαφορετικά επίπεδα μεγέθους π.χ. πίτσα, η εκτύπωση Συνταγές Ειδών στο POS Manager σας εμφανίζει τα αποτελέσματα ομαδοποιημένα βάσει είδους και με ανάλυση ανά επίπεδο.

Για παράδειγμα, αν έχετε κανονική πίτσα σπέσιαλ και γίγας πίτσα σπέσιαλ οι συνταγές είναι διαφορετικές, αφού απαιτούνται διαφορετικές ποσότητες δεδομένου του μεγέθους του προϊόντος. πχ το ζαμπόν ναι μεν υπάρχει και στις δυο πίτσες αλλά με διαφορά στα γραμμάρια ανάλωσης για την παρασκευή και την δημιουργία της συνταγής.

 

syntages eidwn

 

syntages eidwn pos manager

O τρόπος πληρωμής είναι σημαντική πληροφορία για κάθε παραγγελία. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ορίσετε η επιλογή του τρόπου πληρωμής στις παραγγελίες να είναι υποχρεωτική για τον χειριστή.

Ο τρόπος πληρωμής εκτυπώνεται στην παραγγελία και μεταφέρεται και στο παραστατικό. Η δυνατότητα λειτουργεί με παράμετρο την οποία μπορείτε να επιλέξετε από τις Ρυθμίσεις παραστατικών Έλεγχος Τρόπου πληρωμής

Νέo module για τους πελάτες μας που συνεργάζονται με την πλατφόρμα Online Delivery e-food!
Επιταχύνει τη διαδικασία παραγγελιοληψίας, τους απαλλάσσει από τη διαδικασία της καταχώρησης, εκμηδενίζει τα λάθη, εξοικονομεί χρόνο!

Για τους πελάτες μας που εκτελούν διανομή φαγητού και συνεργάζονται με την πλατφόρμα Online Delivery e-food, δημιουργήσαμε ένα νέο module που επιτυγχάνει τη γεφύρωση της POS εφαρμογής τους PRISMA Win με τη δημοφιλή πλατφόρμα.

Το νέο module PRISMA Win eFoodBridge φέρνει κατευθείαν στην POS εφαρμογή όλες τις παραγγελίες που καταχωρούν οι πελάτες του καταστήματος μέσω του e-food συμπεριλαμβανομένων όλων των στοιχείων που αφορούν τους ίδιους (στοιχεία επικοινωνίας πελάτη, διεύθυνση, παρατηρήσεις κ.τ.λ.) τα είδη που επιλέγουν (τροποποιητές, παρατηρήσεις κ.τ.λ. ), τον τρόπο πληρωμής (μετρητά ή πιστωτική κάρτα) και τον τρόπο παραλαβής (delivery ή από το κατάστημα). Όλοι οι νέοι πελάτες που έρχονται από το e-food καταχωρούνται αυτόματα και με τα πλήρη στοιχεία τους στην POS εφαρμογή της Megasoft, ενώ όλα τα δεδομένα που έρχονται από το e-food συμμετέχουν στα στατιστικά, στις αναφορές και στις εκτυπώσεις της εφαρμογής και δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για την πορεία των πωλήσεων μέσω της πλατφόρμας του Online Delivery στον επιχειρηματία.

efood1

 

efood2

 

Δείτε πώς κατανέμεται ο όγκος των πωλήσεων ανάμεσα στις διαφορετικές ομάδες ειδών και οργανώστε καλύτερα την αποθήκη και τις παραγγελίες σας
με την εκτύπωση Πωλήσεις Ανά Ομάδα. Από τα φίλτρα μπορείτε να ορίσετε το ημερομηνιακό διάστημα που επιθυμείτε, να ορίσετε το ταμείο για το οποίο θέλετε να πάρετε πληροφορίες, αν θα είναι βάσει ωραρίου οι πληροφορίες, ενώ μπορείτε να υπολογίσετε στο αποτέλεσμα τα Δελτία αυτοπαράδοσης και τον τζίρο με ΦΠΑ

poliseis ana omada

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι