fbpx

Το να γνωρίζετε ποια είδη είναι πρώτα στις προτιμήσεις των πελατών σας, καθώς και από ποιον προμηθευτή προέρχονται είναι σημαντικό για τις παραγγελίες και τις αγορές σας. Δείτε ποια είδη σας επιλέγουν περισσότερο οι πελάτες σας με την εκτύπωση Τελευταία τιμή αγοράς ανά προμηθευτή.

Η εκτύπωση εμφανίζει για την περίοδο που έχετε επιλέξει τα είδη που έχουν κινηθεί ανά προμηθευτή, καθώς και την τελευταία τιμή αγοράς τους. Στα φίλτρα έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε συγκεκριμένα είδη που θέλετε παρακολουθήσετε δίνοντας περιγραφή, κωδικό ή βοηθητικό κλειδί είδους. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε από ποιον αποθηκευτικό χώρο θα δείτε είδη ή να επιλέξετε συγκεκριμένες ομάδες ειδών που ενδεχομένως έχετε ορίσει.

teleftaiatimhagoras1

Με το γράφημα Πωλήσεις ανά κατηγορία πώλησης μπορείτε να δείτε πώς κατανέμονται οι πωλήσεις σας ανάμεσα στις διαφορετικές κατηγορίες πώλησης π.χ. Delivery, take out, dine in για το ημερομηνιακό διάστημα που θα επιλέξετε. Το γράφημα αυτό αποτελει μια σημαντική απεικόνιση της πηγής των εσόδων σας και σας επιτρέπει να αντιληφθείτε ξεκάθαρα ποιο κομμάτι της επιχείρησής σας είναι το πιο κερδοφόρο, ώστε εάν χρειάζεται, να επαναπροσδιορίσετε τη στρατηγική της συνολικής λειτουργίας σας. 

 

Picture1

Βάλτε εσείς τα όρια στις διανομές σας και εξυπηρετήστε τους πελάτες σας ακόμα πιο γρήγορα!  

Η εφαρμογή PRISMA Win Delivery σας δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσετε εύκολα τα γεωγραφικά όρια εξυπηρέτησης των πελατών σας απλά σχεδιάζοντας ένα πολύγωνο που περικλείει την περιοχή στην οποία έχετε τη δυνατότητα να παραδώσετε τα προϊόντα σας. Κάθε φορά που λαμβάνετε αίτημα για διανομή και καταχωρείτε τα στοιχεία διεύθυνσης του νέου πελάτη, η εφαρμογή σας θα σας ενημερώνει αυτόματα και με μεγάλη ακρίβεια εάν ο πελάτης βρίσκεται εντός της γεωγραφικής περιοχής που καλύπτει το κατάστημα ή και τα υποκαταστήματα της επιχείρησής σας.

Όσον αφορά τις περιπτώσεις επιχειρήσεων με Call Center η εφαρμογή αυτόματα και μέσω των πολυγώνων που έχουν σχεδιαστεί, θα προτείνει ως κατάστημα εξυπηρέτησης της παραγγελίας, το υποκατάστημα στο οποίο βρίσκεται εντός των ορίων του πολυγώνου του η διεύθυνση του πελάτη.

delivery gewgrafika oria 1

Μία νέα διαχείριση είναι τώρα στη διάθεση των πελατών μας - επιχειρήσεις εστίασης - που κάνουν διανομές για να παρακολουθούν τις παραγγελίες και την κατάστασή κάθε παραγγελίας στους χάρτες της Google.

Η νέα διαχείριση  Pos Delivery Map προβάλλει σε χάρτη (Google Maps) τις παραγγελίες του καταστήματος. Έτσι, ο επιχειρηματίας έχει μία συνολική και ξεκάθαρη εικόνα για τις διανομές του κάθε στιγμή. Στον χάρτη εμφανίζονται με τα αντίστοιχα εικονίδια το κατάστημα, οι ανοιχτές παραγγελίες, οι παραγγελίες που βρίσκονται σε διανομή, καθώς και οι αργοπορημένες παραγγελίες.

POSDELIVERYMAP

Αν έχετε χώρο εστίασης οι συνταγές των ειδών σας είναι πολύτιμες, ενώ η κοστολόγησή τους και οι αναλώσεις των πρώτων υλών κρίσιμης σημασίας. Υπάρχει ένα module που αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία εύκολα και απλά! 
Στο POS Manager μπορείτε εύκολα να δημιουργείτε συνταγές για παραγόμενο είδος. Στο παραγόμενο είδος, επιλέγοντας το πλήκτρο Συνταγή και στη συνέχεια το + ανοίγει η οθόνη Αποθήκη για να επιλέξετε τις Α' ύλες.
Στη συνταγή προβάλλεται η ποσότητα, η τιμή αγοράς του κάθε συστατικού (π.χ. Κολοκυθάκια: τιμή αγοράς 1,00€). Επιπλέον, από τη στήλη αξία έχετε μια πρώτη ένδειξη του κόστους σας στα παραγόμενα είδη.
Στα σύνολα αθροίζονται οι επιμέρους αξίες των συστατικών και έτσι έχετε το συνολικό κόστος της συνταγής σας.
Πατώντας το κουμπί Ενημέρωση Τιμοκατάλογου ενημερώνετε τον τιμοκατάλογο αγοράς του παραγόμενου είδους. Αντίστοιχα, εφ’ όσον υπάρχουν συντελεστές κέρδους, θα ενημερωθούν και οι τιμοκατάλογοι πώλησης.
Για συνταγές που έχετε ήδη δημιουργήσει έχετε τη δυνατότητα πατώντας το κουμπί Ενημέρωση Συνταγής να ενημερώσετε την τιμή αγοράς των συστατικών σας. Η ενημέρωση θα γίνει βάσει των τελευταίων παραλαβών που έχετε καταχωρήσει.

syntageseidon

 

syntageseidon2

Επιπλέον, από την εκτύπωση Συνταγές ειδών η οποία είναι διαθέσιμη σε μέγεθος χαρτιού Α4 και σε χαρτί θερμικού, στα φίλτρα έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε συγκεκριμένες συνταγές που θέλετε να παρακολουθήσετε δίνοντας περιγραφή, κωδικό ή βοηθητικό κλειδί της συνταγής.
Επίσης, μπορείτε να ορίσετε από ποιον αποθηκευτικό χώρο θα δείτε συνταγές ή να ορίσετε τις ομάδες που ενδεχομένως έχετε ορίσει στις συνταγές σας.
Στην εκτύπωση θα δείτε τις συνταγές που έχετε δημιουργήσει και το συνολικό τους κόστος. Αναφέρονται αναλυτικά τα συστατικά τους, οι ποσότητες που χρησιμοποιούνται με την αντίστοιχη τιμή αγοράς και το κόστος παρασκευής κάθε συστατικού.

syntageseidon3

Μάθετε περισσότερα για το Module: Διαχείριση Αποθήκης - Συνταγών Ειδών - Αυτόματων Αναλώσεων
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με το συνεργάτη που σας υποστηρίζει ή με τη Megasoft στο 210 3416900

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι