fbpx

Εισπράξεις και πληρωμές εκτελούνται εύκολα και απλά από το POS!  Πιο συγκεκριμένα, στις Εργασίες του POS μπορείτε να επιλέξετε Πληρωμή / Είσπραξη και να καταχωρήσετε την είσπραξη από πελάτη, την πληρωμή προς προμηθευτή, αλλά και προς το προσωπικό σας.

Επίσης, έχετε τη  δυνατότητα να εκτυπώσετε αποδείξεις πληρωμής για τους προμηθευτές και για το προσωπικό σας.

pliromi

 

eispraxi

 

pliromi prosopikou

 

pliromiprosopikou

 

ekdosi

Παρακολουθήστε τα υπόλοιπα των πελατών σας και απογράψτε τα εύκολα και απλά μέσα από την POS εφαρμογή σας, ώστε να μη σας ξεφεύγει τίποτα!

Στις Πληροφορίες του Πελάτη μπορείτε επιλέγοντας το πεδίο Υπόλοπο να καταχωρήστε το ακριβές ποσό

ypolopo pelatwn

Το κέντρο διαχείρισης της τηλεφωνικής παραγγελιοληψίας όλων των καταστημάτων σας!

Για τις επιχειρήσεις εστίασης που εκτελούν διανομές, διαθέτουν περισσότερα απο ένα καταστήματα, αλλά δέχονται τις κλήσεις σε ένα κεντρικό σημείο, η Megasoft δημιούργησε την εφαρμογή PRISMA Win Call Center.

Τώρα, μπορείτε να διαχειριστείτε τις εισερχόμενες κλήσεις και τις παραγγελίες για delivery στο τηλεφωνικό σας κέντρο και να τις προωθήσετε αυτόματα στα αντίστοιχα καταστήματα εξυπηρέτησης με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο.
Η εφαρμογή διαχειρίζεται τις κλήσεις που λαμβάνει το τηλεφωνικό κέντρο της επιχείρησης και τις αποστέλλει βάσει των στοιχείων διεύθυνσης του πελάτη αυτόματα στο κατάστημα που βρίσκεται στη γεωγραφική ζώνη του πελάτη.

Στη συνέχεια οι παραγγελίες προωθούνται αυτόματα στα πόστα παρασκευής (εκτυπωτές κουζίνας/kitchen monitors) που έχουν οριστεί για κάθε υποκατάστημα, ενώ παράλληλα οι χειριστές του Call Center ενημερώνονται συνεχώς για την κατάσταση της παραγγελίας (έχει αποσταλεί, σε εξέλιξη, έχει κλείσει) με τις ειδικές σημάνσεις που εμφανίζονται στη διαχείριση εισερχομένων κλήσεων.

Οι χειριστές του Call Center όταν καταχωρεί παραγγελία βλέπουν άμεσα  την ακριβή διαθεσιμότητα των ειδών στο υποκατάστημα που πρόκειται να αποσταλεί.

Η online επικοινωνία της εφαρμογής Call Center με τα υποκαταστήματα επιτυγχάνεται μέσω μίας απλής σύνδεσης internet και η διαχείριση των κλήσεων γίνεται ταχύτατα και άψογα!

call center

Θέλετε να γνωρίζετε τα παραστατικά που έχουν εκδοθεί σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και για συγκεκριμένο σερβιτόρο;

Η εκτύπωση Συγκεντρωτική κατάσταση παραστατικών ανά σερβιτόρο (Α4 & θερμικό) σας δίνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ενώ επιπλέον σας ενημερώνει και για τις εκπτώσεις που έχει κάνει ο σερβιτόρος, καθώς και τα Ακυρωτικά που έχει εκδώσει.

sygkentrwtikh

Εξατομίκευση των πλήκτρων και των πληροφοριών που είναι διαθέσιμα στην οθόνη της Τιμολόγησης του POS. Μέσω της σχεδίασης μπορείτε να επέμβετε στην εμφάνιση της οθόνης και να την διαμορφώσετε έτσι όπως σας εξυπηρετεί, τοσο σε χειριστικό επίπεδο,όσο και σε πληροφοριακό.

Στην οθόνη της Τιμολόγησης μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζονται και άλλες χρήσιμες για εσάς πληροφορίες, με πλήκτρα τα οποία μπορείτε να ορίσετε από τη σχεδίαση.

Τέτοιες πληροφορίες μπορεί να είναι ο αριθμός και η περιγραφή του τραπεζιού ή ο Υπολογισμός εκτιμώμενου χρόνου παράδοσης.  

eksatomikeysh

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι