Είναι σημαντική για εσάς η πληροφορία του διαθέσιμου υπόλοιπου του είδους κατά τη διαδικασία της τιμολόγησης; Θέλετε να επιλέγετε εσείς πως θα υπολογίζεται το υπόλοιπο αυτό και για ποια είδη; Έχετε τις επιλογές!
Δυνατότητα παρακολούθησης του Διαθέσιμου υπολοίπου των ειδών κατά την τιμολόγηση
Στο POS κατά τη διαδικασία της τιμολόγησης στη λίστα με τα είδη για έκδοση παραστατικού, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το διαθέσιμο υπόλοιπο των ειδών.
Η δυνατότητα ενεργοποιείται με την παράμετρο πωλήσεων Εμφάνιση του διαθέσιμου υπολοίπου στα είδη.
Το διαθέσιμο υπόλοιπο στα είδη υπολογίζεται, είτε από τη διαθεσιμότητα που έχει ορίσει ο υπεύθυνος κουζίνας, είτε από το υπόλοιπο που προκύπτει από αγορές και πωλήσεις. Την επιλογή για τον τρόπο υπολογισμού του διαθέσιμου υπολοίπου, δηλαδή αν θα υπολογίζεται από τη διαθεσιμότητα κουζίνας ή από αγορές – πωλήσεις, μπορείτε να την ορίσετε για κάθε είδος ξεχωριστά.