fbpx

PRISMA Win BI: Το ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού

Μία νέα οικογένεια εφαρμογών έρχεται να προστεθεί στη γκάμα των προϊόντων της Megasoft που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης.
Η οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win BI (Business Intelligence) αντλεί δεδομένα από τις εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης, οικονομικής διαχείρισης και POS, τα συσχετίζει και δημιουργεί διορατικά και πλούσια σε πληροφορίες στατιστικά με δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου στοιχείου (Διάγραμμα, Συγκεντρωτικός Πίνακας/Pivot, Κάρτες Δεδομένων, Μετρητές, Χάρτες ή Λίστες).

 

Τώρα, ο επιχειρηματίας μπορεί αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, να αντιληφθεί τα κρίσιμα θέματα, να αναλύσει τις τάσεις, να εκτιμήσει τους κινδύνους και να εντοπίσει τις ευκαιρίες! 

Τα δεδομένα αντλούνται και αναλύονται σε πραγματικό χρόνο και με ακρίβεια και μέσω των BI εφαρμογών γίνονται απολύτως κατανοητά.
Οι επιχειρήσεις μπορούν να παρέχουν πρόσβαση σε όλους τους χειριστές δίνοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία για να προσαρμόσουν την εμφάνιση οποιουδήποτε πίνακα στατιστικών.
Η εφαρμογή PRISMA Win BI οπτικοποιεί και απεικονίζει με τέτοιο τρόπο τα δεδομένα, ώστε να επιβεβαιωθούν ή να αλλάξουν σημαντικές αποφάσεις που καθορίζουν την πορεία της επιχείρησης.

business intelligence2

Πλεονεκτήματα
• Απλότητα και ευελιξία
• Διορατικά και πλούσια σε πληροφορίες στατιστικά
• Δυνατότητες επιλογής στην ιεράρχηση των δεδομένων και στην ταξινόμηση των αποτελεσμάτων
• Προσαρμογή οποιουδήποτε Πίνακα Στατιστικών στις διαστάσεις που επιθυμεί ο χειριστής
• Συσχετίσεις μεταξύ δεδομένων που μπορεί να προέρχονται από διαφορετικές εφαρμογές, τμήματα της εταιρείας, υποκαταστήματα κ.ά.
• Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων αναφορών και αποτελεσμάτων

Οφέλη
• Συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, αφού προσφέρει ακριβή πληροφόρηση ανά πάσα στιγμή.
• Οι απαντήσεις που χρειάζονται τα στελέχη πρώτης γραμμής βρίσκονται στη διάθεσή τους µε τον πιο απλό και κατανοητό τρόπο.
• Ξεκάθαρη και αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα για όλα τα στελέχη μέσα από τον τρόπο που γίνεται η επεξεργασία και η συσχέτιση των δεδομένων.
• Επιτάχυνση της επιχειρηματικής αξίας με καλύτερη αξιοποίηση των πόρων.
• Ελαχιστοποίηση του επιχειρηματικού κινδύνου.
• Θέτονται οι κατάλληλοι στόχοι και σχεδιάζονται οι πιο σωστές επιχειρηματικές πρακτικές για την κατάκτησή τους.
• Αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες βάσει της πληροφόρησης που προσφέρει στον επιχειρηματία

business intelligence4

 

business intelligence3

 

Δύο εφαρμογές που καλύπτουν κάθε απαίτηση!


PRISMA Win BI (Business Intelligence) Viewer
Η εφαρμογή αντλεί και επεξεργάζεται δεδομένα από τις εφαρμογές PRISMA Win (Εμπορική Διαχείριση, Λογιστική Διαχείριση, Point Of Sale) και παρέχει πλούσια σε πληροφορίες στατιστικά (Διαγράμματα, Συγκεντρωτικούς Πίνακες/Pivot, Κάρτες Δεδομένων, Μετρητές, Χάρτες ή Λίστες) σε πραγματικό χρόνο.


PRISMA Win BI (Business Intelligence) Designer
Η εφαρμογή αντλεί και επεξεργάζεται δεδομένα από τις εφαρμογές PRISMA Win (Εμπορική Διαχείριση, Λογιστική Διαχείριση, Point Of Sale) όπως ακριβώς και η εφαρμογή PRISMA Win BI Viewer, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δικά σας διαγράμματα, πίνακες κ.ά. και να ορίσετε εσείς τις πληροφορίες που επιθυμείτε να λαμβάνετε και μάλιστα χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των αποτελεσμάτων.

business intelligence1

 

Ζητήστε να μάθετε περισσσότερα για τις εφαρμογές PRISMA Win BI

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι