fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Πώς η τεχνολογία διαμορφώνει τον κλάδο των εστιατορίων

Η τεχνολογία έχει επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες εστίασης δέχονται και διαχειρίζονται τις παραγγελίες, διεκπεραιώνουν τις πληρωμές, αλληλοεπιδρούν με τους πελάτες τους, παρακολουθούν το απόθεμα, αποφασίζουν για τα επόμενα βήματά τους και λαμβάνουν τις αποφάσεις. 

Το λογισμικό και τα POS συστήματα έχουν αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια για να ανταποκριθούν στη ζήτηση των επιχειρηματιών για συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και να δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα εργαλεία ανάπτυξης με το χαμηλότερο κόστος.

Εάν σήμερα είστε σε αναζήτηση μίας λύσης για τον δικό σας χώρο εστίασης ή σκέφτεστε να αναβαθμίσετε το ήδη υπάρχον σύστημα, θα εκπλαγείτε με τις δυνατότητες που μπορούν να σας προσφέρουν τα σύγχρονα λογισμικά και οι εξοπλισμοί.

  • Παραγγελιοληψία από τα τραπέζια με καταχώρηση της παραγγελίας στην έξυπνη συσκευή του σερβιτόρου που την ίδια στιγμή εκτυπώνεται στους εκτυπωτές των πόστων ή εμφανίζεται στις οθόνες κουζίνας.
  • Ψηφιακός κατάλογος σε κάθε τραπέζι, ώστε ο πελάτης σκανάροντας το QR Code βλέπει στο κινητό του το μενού και καταχωρεί ο ίδιος με το πάτημα ενός κουμπιού την παραγγελία με τις προτιμήσεις του κατευθείαν στην κουζίνα. 
  • Σύστημα εμφάνισης του στίγματος κάθε διανομέα real time και οριοθέτηση περιοχής διανομής, ώστε να μη δέχεται το εστιατόριο παραγγελίες για διευθύνσεις που δεν εξυπηρετεί.
  • Απλοποίηση της απογραφής και των παραλαβών.
  • Αναλυτικά και λεπτομερή report για κάθε πόστο και κάθε τομέα του εστιατορίου
  • Επεξεργασία αδιαμφισβήτητων δεδομένων που καταγράφονται αυτόματα στο λογισμικό με κάθε κίνηση και από κάθε πόστο.
  • Ανάλυση πωλήσεων, καλύτερη διαχείριση εργαζομένων και εικόνα για τις ενέργειες και την πορεία τους. 

Η λειτουργία του εστιατορίου ή του café σας με ένα ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο πληροφοριακό σύστημα είναι ένας από τους βασικότερους μοχλούς ανάπτυξής του.

Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τα απαραίτητα εργαλεία για να παρέχετε μια αξέχαστη εμπειρία στον πελάτη και μία πλούσια βάση δεδομένων για να λάβετε τεκμηριωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Επιλέξτε all-in-one λύσεις που προσφέρουν online παραγγελιοληψία, προγράμματα επιβράβευσης πελατών, δυνατότητες αλληλεπίδρασης με τον πελάτη, διαχείριση προωθητικών ενεργειών, υποστήριξη happy hour, όλους τους τρόπους πληρωμής κ.ά.

Το σύγχρονο λογισμικό αλλάζει τον κλάδο των εστιατορίων και αναβαθμίζει αισθητά το επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει κάθε χώρος. Κάνει το εστιατόριο πιο λειτουργικό, πιο γρήγορο. Ο σερβιτόρος δε χάνει τον χρόνο του σε άσκοπες μετακινήσεις από το τραπέζι στην κουζίνα, αλλά έχει όλη την πληροφορία που χρειάζεται στην παλάμη του αφιερώνοντας στον πελάτη περισσότερο χρόνο.

Όλο και περισσότερα εστιατόρια επιλέγουν συστήματα διαχείρισης και αυτά που ζητάνε κυρίως είναι, εκτός από την εξειδίκευση και την κάλυψη κάθε πτυχής στη διαχείριση του εστιατορίου, η λογιστική παρακολούθηση, η ωρομέτρηση και η μισθοδοσία. 

Τα συστήματα, όμως, που θα κυριαρχήσουν είναι εκείνα που διαθέτουν λογισμικό που υποστηρίζει τα πολλαπλά κανάλια σύνδεσης με τους πελάτες και την αλληλεπίδραση, βελτιώνοντας την ποιότητα του φαγητού, των υπηρεσιών και την εμπειρία τους συνολικά.

Όλοι οι κλάδοι της οικονομίας έχουν εξελιχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια λόγω της τεχνολογίας. Πώς θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο κλάδος της εστίασης;

Οι εφαρμογές και τα συστήματα POS κάνουν τη διαχείριση του εστιατορίου ευκολότερη, ταχύτερη και πιο αποτελεσματική. Η απόφαση είναι στον επιχειρηματία να αγνοήσει τις τάσεις και την εξέλιξη ή να τις αγκαλιάσει και να ξεχωρίσει σε αυτόν τον τόσο ανταγωνιστικό κλάδο!

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για τη Megasoft στην έκθεση HORECA!

Τάσεις στην Εστίαση για το 2024

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι επιχειρηματίες από το eErgani της Megasoft

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι