fbpx

Case study - Δαρζέντας μεταφορική

Darzentas Metaforiki – Ταχυμεταφορές Σαντορίνη

Από το 2005 η μεταφορική εταιρεία DARZENTAS TRANSPORT SERVICES πρωταγωνιστεί στη Σαντορίνη στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών, πάντα με ταχύτητα, ασφάλεια και ακρίβεια στις παραδόσεις. Η εταιρεία καθημερινά εκτελεί ψυγειομεταφορές, μεταφορές ξηρού φορτίου, ειδικών μηχανημάτων, μετακομίσεις, ανατροπές, διανομές, αποθηκεύσεις. Παράλληλα, προσφέρει υπηρεσίες logistics και courier, ενώ διαθέτει έναν υπερσύγχρονο ιδιόκτητο στόλο από τράκτορες, επικαθήμενα, φορτηγά διανομής και ψυγεία. 

Με έδρα τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Θήρα Σαντορίνης πραγματοποιεί καθημερινά μεταφορές από την Αθήνα προς το νησί και αντίστροφα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές. Στόχος της είναι η ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των πολύτιμων εμπορευμάτων διατηρώντας, παράλληλα, τις τιμές της σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επίπεδα.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Επιτάχυνση στην έκδοση φορτωτικών και αντικαταβολών με τη μέγιστη ευκολία
 • Ανάγκη για καλύτερη διαχείριση και παρακολούθηση όλων των δαπανών που αφορούν τη συντήρηση και τα service των οχημάτων, τα έξοδα του στόλου και των οδηγών
 • Λεπτομερής παρακολούθηση όλων των αποστολών
 • Άμεση επικοινωνία του κεντρικού καταστήματος στη Σαντορίνη με το υποκατάστημα στην Αθήνα για real time ενημέρωση όλων των μεταφορών 
 • Φορολογική συμμόρφωση (ηλεκτρονική τιμολόγηση, ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ, σύνδεση με ψηφιακή πλατφόρμα myDATA)

PRISMA Win Εθνικές μεταφορές (5 θέσεις εργασίας): 

Η εξειδικευμένη εφαρμογή επιλέχθηκε για να παρακολουθεί και να οργανώνει πλήρως τις δραστηριότητες της μεταφορικής εταιρείας. Συνέβαλε στη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών, στην ταχύτατη έκδοση ενός μεγάλου αριθμού φορτωτικών και στην άψογη παρακολούθηση των αντικαταβολών και γενικότερα όλων των σταδίων της μεταφοράς. Η εφαρμογή, επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα ορισμού Κόμιστρων Τρίτων που επιβαρύνουν κάθε μεταφορά.

 • Ολοκληρωμένη διαχείριση και έλεγχος όλων των αποστολών 
 • Εκμηδένιση των αποστάσεων μεταξύ των δύο καταστημάτων (Σαντορίνης-Αθήνας) με direct επικοινωνία και συνεργασία
 • Κατάργηση των λαθών κατά την καταχώρηση φορτωτικών και αντικαταβολών με τις αυτοματοποιημένες διαδιασίες
 • Άμεση πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο για όλες τις αποστολές
 • Εξοικονόμηση χρημάτων από τη διεξοδική παρακολούθηση των εξόδων του στόλου και των δαπανών των οδηγών
 • Άψογη και κυρίως γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών 

Συνεργάτης που υλοποίησε

Mega Support

Νίκαια

Στη Mega Support είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων και συνεργατών, με μακρόχρονη πορεία στον χώρο της πληροφορικής και ξεχωρίζουμε για το πάθος, την ενέργειά μας, τη συνεχή έρευνα και την παροχή καινοτόμων τεχνολογιών αιχμής. Πρώτο μας μέλημα είναι η ανάπτυξη και η κερδοφορία των πελατών μας και συνεχώς δουλεύουμε, ώστε να επιτύχουμε το βέλτιστο δυνατό συνδυασμό ασφάλειας και οικονομίας για τους πελάτες μας.

Ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Megasoft διαθέτει τις εφαρμογές PRISMA Win που καλύπτουν την Εμπορική και Οικονομική Διαχείριση των επιχειρήσεων, καθώς και έναν μεγάλο αριθμό κάθετων αγορών.

Mega Support

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι